Een stijltang is bijna niet meer weg te denken en zo fijn om je pluizige haar een beetje te temperen of je bos krullen in een strakke coupe om te toveren. Helemaal nu we steeds dichterbij de feestdagen komen en je gaat nadenken over wat je met je haar wil doen. Goed nieuws! Ik mag een BaByliss diamond stijltang t.w.v. 34,90 weggeven van fonQ.nl. Een online warenhuis met een strakke uitstraling waar werkelijk alles in te vinden is. Van woonaccessoires tot dekbedden en van tuinmeubels tot haarverzorging en styling.

De BaByliss diamond stijltang komt razendsnel op temperatuur wat ik persoonlijk heel fijn zou vinden, aangezien ik vaak in tijdnood zit en als ik dan óók nog moet wachten tot mijn stijltang op temperatuur is laat ik het stijlen nog wel eens achterwege. Ook kun je de stijltang op 16 temperaturen instellen tot max. 230 ºC. En nog iets handigs: hij schakelt automatisch uit wanneer hij niet gebruikt wordt. Kortom, met deze stijltang tover je jouw haar om in een stralende coupe. Time to shine!

Wat moet jij er voor doen om deze stijltang te winnen? 

– Volg mij via bloglovin
– Volg mij via één van deze kanalen: instagram, youtube, facebook of twitter
– Laat een reactie achter dat je meedoet en op welk kanaal je me nu ook volgt + vermeld in de reactie je e-mailadres zodat ik je bereiken als je gewonnen hebt.

Deze winactie is gesloten. Met de winnaar is contact opgenomen!