Beauty-2BFavorites-2B-2Btotaal

Ook al koop ik niet zoveel beautyproducten meer als voorheen, toen ik nog bij de Kruidvat werkte, ik blijf wel een beautyfanaat. Zo zijn er altijd wel weer oude dingen die je herontdekt, nieuwe vondsten en blijvende liefdes. Vandaag laat ik je zien wat mijn Beauty Favorites van dit moment zijn.

Keune Shampoo

In de zomer gebruikte ik een mini versie van de Keune shampoo care line en deze beviel mij zo goed dat ik wel eens de fullsize verpakking wilde. Normaal geef ik niet heel veel geld uit aan shampoo, maar omdat mijn haar er altijd snel pluizig en fizzy uit ziet, en daar geen andere shampoo dan deze tegen helpt, had ik het er voor over. Echt waar! Andere shampoo’s geven bij mij vaak óf geen óf maar eenmalig resultaat, maar deze tovert mijn haar om in een gladde, klitvrije bos.

Kruidvat bodybutter // coconut – sheabutter
Een tijdje terug konden jullie mijn review over deze bodybutter en sinds ik hem heb gebruik ik hem vrijwel iedere dag. Eerst moest ik er wel aan wennen omdat ik nog nooit een bodybutter gebruikt had en de structuur is toch echt wel wat stroever. Maar het is wel zo veel vetter en daardoor blijft je huid veel meer gehydrateerd gedurende de dag. En ik ben gewoon gek op kokos!

Mylène mascara
Ook over deze mascara heb je een review kunnen lezen. Ik gebruik hem nog maar kort, maar ik ben nu al zo fan! Wat je niet duidelijk in de review terug zag, maar waar ik zelf ook wat later achter kwam, is dat het borsteltje echt een soort kammetje heeft aan één kant.  Dit seperateert je wimpers echt super goed en daarnaast worden je wimpers heel mooi gekruld. Echt, ik dacht altijd dat tussen mascara’s nooit zoveel verschil zat, maar deze maakt echt een keer het verschil!

MUA blush
Blush in de goede kleur vinden kan nog wel eens een heel karweitje zijn. Té roze, te rood, te donker, te oranje. Maar volgens mij heb ik nu echt de goede kleur gevonden! Het is deze blush van MUA in shade 4. Er komt genoeg van af en hij is prima gepigmenteerd.

NYC nagellak // lincoln center
Herfst betekent ook; weer donkerdere nagellak dragen! Zoals deze bordeauxrode van NYC, lincoln center. Ik heb dit lakje al sinds vorig jaar, eerst vond ik hem wel erg donker en heavy maar nu vind ik hem heel chique en stoer. Echt het perfecte kleurtje voor het najaar! En sowieso ben ik altijd al tevreden over de nagellakjes van NYC, ze brengen fijn aan en dekken goed.
Oilily Eau de Parfum 

Serieus ja? Oilily? Ja echt waar. Het merk waar je als klein meisje bij wegdroomde en waar je wellicht de ‘kleine meisjes parfum’ van had. In zo’n zelfde flacon, alleen dan mini. Ik kreeg deze Oilily Eau de Parfum vorig jaar opgestuurd om te testen en heb hem in die tijd veel gedragen. Omdat het luchtje best wel zwaar is heb ik hem in de zomerperiode links laten liggen, maar nu draag ik hem weer! En ik ben nog steeds fan. Het patroon mag er dan wel kinderlijk uit zien, maar dat is het luchtje zeker niet!

Wat vinden jullie van mijn beauty favorites van dit moment?