Ja ja, het gaat echt gebeuren! Een tijdje terug heb ik jullie via Insta stories gevraagd wat ik zou doen: korter haar óf niet? Op de poll reageerde het overgrote deel met: DOEN! Sommige mensen vinden het zonde en soms schiet het ook wel door mijn hoofd hoor. Maar achja, ik hoop dat ik nog genoeg jaren voor me heb waarin ik weer lang haar kan hebben.

En nu ik eenmaal weet dat ik het ga doen, kan het me niet gauw genoeg gebeuren. Ben nu zo toe aan even iets anders. Lekker fris voor de zomer. Ik ben er nu al zo’n twee weken uit, maar de afspraak staat pas op 30 mei gepland. Dus het duurt nog heel eventjes. Dit zijn de kapsels waar ik een beetje mijn inspiratie uit gehaald heb.

Verandering

Naast dat ik het een stuk korter wil (schouderlengte), mag er ook wel iets aan de kleur veranderd worden. Niet een mega verandering hoor, want zoals je kunt zien heb ik van mij zelf al best wat (natuurlijke) highlights onderin. Een aantal mensen vorig of Ed het niet heel jammer zou vinden; maar eigenlijk kwam hij een beetje met het idee. Ik dacht er al wel eens vaker aan, maar had het nooit echt uitgesproken. Toen hij uit zichzelf een keer vroeg of ik het niet eens kort wilde, duurde het dan ook niet lang meer tot ik er serieus over ging nadenken. Dit is mijn haar nu trouwens:

Woehoe, ik ben SUPER benieuwd hoe het gaat worden! Mijn haar wordt geknipt en geverfd tijdens een kapperspresentatie van KEUNE, dus ik ga jullie hoogstwaarschijnlijk via Insta stories op de hoogte houden. Stay tuned! xx