Hair-2Bessentials-2Bhoofdplaat

Volgens mij gebruik ik helemaal niet veel voor mijn haar, als ik me wel eens vergelijk met anderen. Maar als je zo nagaat zijn er toch al wel een aantal producten onmisbaar die je standaard gebruikt. Ik verzamelde mijn hair essentials en laat ze vandaag aan je zien!

Deze heatprotection zat ooit in een goodiebag en belandde daarna ergens op een plek waarvan ik niet wist dat ie er was. Een tijdje terug vond ik daar onder andere deze heatprotection spray van Andrelon terug. Sindsdien gebruik ik die als ik mijn haar stijl. En hij ruikt zóó lekker! Echt waar, het is net parfum voor je haar. Stiekem spuit ik hem wel eens alleen voor de geur erin. Ik moet zeggen dat het spuitsysteem mij ook wel goed bevalt, veel beter dan zo’n pomp waardoor je haar vaak zo vochtig wordt alsof je er met een plantenspuit overheen gegaan bent.

Mijn haar is aan de onderkant vaak snel droog en pluizig en daarom smeer ik er af en toe wat Hair Wonder hair repair cream in. Ik gebruik dit spul al een hele tijd, toen het nog onder de naam Henna Plus verkocht werd. Je hebt er maar een heel klein beetje van nodig en ik doe het er vaak in na het douchen, op handdoekdroog haar.

Ik houd niet van vette lokken en dan is droogshampoo de perfecte oplossing voor als je er net tegen aan zit. Ook als ik wat meer volume of textuur in mijn haar wil spuit ik er wat van deze Herbal Essences droogshampoo in. Hij heeft ook een hele lekkere geur waardoor het helemaal niet erg is om hem in je haar te spuiten.

Laatst  las ik ergens dat je beter een houten borstel kunt gebruiken als je snel last hebt van statisch haar. Dus kocht ik een houten borstel! Ik moet zeggen dat ik de haren nog wel een beetje raar vind voelen door mijn haar heen, maar wel lekker zacht. Hebben meer mensen ervaring met een houten borstel?

Deze Keune shampoo zagen jullie al een keer eerder voorbij komen. Zoals ik net al zei heb ik best snel last van droog en pluizig haar, met name in de punten, en deze werkt daar goed voor. Shampoo wisselt bij mij best vaak, ik koop niet vaak dezelfde weer, maar deze gebruik ik op dit moment veel.

De stijltang! Ik gebruik hem soms periodes helemaal niet en dan weer een tijdje regelmatig, maar ik ben in ieder geval altijd blij dát ik hem heb. Soms zit mijn haar zo fizzy en sprieterig dat ik er gewoon even flink met de stijltang door heen ga en dan zit het weer wat gladder en verzorgder. Wel eerst goed beschermen met de Andrelon heat protection.

Dit waren mijn hair essentials! Wat zijn die van jou?