[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4938″ img_size=”full”][vc_column_text]

Hello meet the new Emily! Haha nee oke, grapje. Dat valt allemaal best wel mee. Zo’n 3 weken geleden deelde ik met jullie dat ik mijn haar korter zou laten knippen. De afspraak stond gepland en zo is het een weekje geleden geknipt. En ik ben er heel erg blij mee!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4947″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4946″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zoals ik toen ook vertelde werd mijn haar geknipt bij een kapperspresentatie voor KEUNE. Super leuk om te doen, maar zoals je kunt zien aan de foto’s hieronder gaat er ook een aardig make-upje op en krijg je een kek outfitje aan. Daarnaast werd mijn haar voor deze presentatie super stijl gemaakt, wat me er ook totaal anders uit doet zien ;) Sommige mensen zeiden zelfs dat ze me even niet herkenden. Ik vond het overigens heel tof om te zien hoe ik er op deze manier een keer uit kan zien. Toch was ik ook wel weer blij met hoe mijn haar was na een wasbeurt. Lekker de slag en wat lucht erin. Voelt toch ietsje meer ‘mij’.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4939″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4940″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Na het posten van de Insta stories tijdens en na de sessies (waar echt MEGA veel op gereageerd werd, super leuk!) kreeg ik meerdere vragen van meiden het eigenlijk ook al een tijd wilden, maar niet durfden. Ik heb dat zelf ook een tijdje gehad, maar dacht op een gegeven moment – hoe cliché ook: het groeit weer aan. Zelf ben ik 23 en ik hoop dat ik nog heel wat jaren weer wél lang haar zou kunnen hebben. Niet dat van mij nu perse al weer hoeft hoor, want ik ben er super blij mee!

Maar anyways, de wereld vergaat niet haha. En dan is dat van mij nog niet eens zo heel kort hoor, het viel me alles mee! Had heel duidelijk m’n grens aangegeven en daar hebben ze zich uitstekend aan gehouden. Achteraf denk ik nu zelfs; het had misschien zelfs nog wel ietsjes korter gemogen. Mocht je nog twijfelen, gewoon doen! Zoals je misschien kunt zien, is het ook een klein tikkie blonder. Eigenlijk een beetje het blonde wat ik hiervoor onderin mijn punten al had (door de zon) en wat ze er nu ingezet hebben met een balayage. Vind het zelf totaal niet opvallen. Super fijn, want dat wilde ik. Als je nu nog twijfelt: gewoon doen! Is leuk :)

[/vc_column_text][vc_column_text]Liefs[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]