Een tijdje geleden nam ik deze volume spray van John Frieda mee van de Kruidvat. Niet dat ik heel erg dun of fijn haar heb, maar een beetje volume is nooit verkeerd toch? En ik kon de spray met de punten op mijn voordeelkaart gratis meenemen, dus het proberen waard! Volgens John Frieda creëer je met de spray Luxirious Volume; dat belooft wat. Kijk mee of hij inderdaad ook die volume geeft.

Verpakking
De spray zit in een simpele maar strakke verpakking. Prima! De grootte van de fles is ook een goed formaat, ik was bang dat hij te groot was om hem fijn vast te houden, maar hij ligt goed in de hand. De spray komt makkelijk uit de fles, goed gedoseerd en de doseerknop drukt ook soepel.

Gebruik
De spray dien je op handdoek-droog haar aan te brengen (is in principe dus alleen na het douchen te gebruiken). Volume komt vooral vanuit de haaraanzet; dat is ook de plek waar je de spray moet aanbrengen. Vervolgens kun je je haar gewoon drogen en stylen zoals je dat altijd doet. In mijn geval föhnde ik mijn haar (ondersteboven) droog.

Resultaat
Mm, ik heb wel een klein beetje meer volume, maar ik weet niet of dat zozeer door de spray komt of door het feit dat ik mijn haar ‘op de kop’ heb droog geföhnd. In dat laatste geval zit er namelijk altijd wat meer volume in. Misschien zie je meer resultaat als je écht dun en futloos haar hebt. In mijn situatie zie ik niet heel veel verandering, een klein beetje meer volume maar geen booming effect helaas!

Gebruiken jullie wel eens volume spray?