Make-up-miskopen-1Deze week keek ik in mijn make-up la en besefte ik me dat ik make-up producten heb die ik eigenlijk gewoon nooit gebruik en wel een enkeltje prullenbak kunnen gebruiken. Echte miskopen dus. Vandaag deel ik er een aantal die wat mij betreft een nieuwe bestemming krijgen.

Make-up-miskopen-2*  Een e.l.f. lip gloss stick. Ik weet niet hoor, ik vind hem niet echt bepaald glossy. De roze kleur staat mij echt niet en er zitten glitters in. Nee, dit is hem niet.

* Ik draag al bijna geen lipstick, en vanuit zo’n systeem (aanbrengen met penseel) al helemaal niet. De onderste kleur vind ik nog wel mooi, maar de kwaliteit ervan is niet echt geweldig. Ik krijg meer het idee dat het zo’n kinder make-up palletje is :-)

* Dit product leek mij helemaal geweldig omdat het een soort dupe van Benetint van Benefit Cosmetics is (en die zag er goed uit), maar van deze ben ik niet echt fan. Het spul trekt heel snel in waardoor je echt de applicatiestippen op je wangen ziet staan, haha. Alsof je uitslag hebt ofzo :-)

Make-up-miskopen-3* Zelf ben ik niet gezegend met hele grote lippen dus een lipliner leek mij wel eens een goed idee. Hmm, toch maar niet. De kleur van deze matcht bij geen één lipstick die ik heb en daarbij is hij ook erg stroef vind ik.

* Een smokey eyes potlood, dat klonk goed. Met aan de ene zijde het potlood zelf en aan de andere kant een kwastje om het uit te smudgen. Helaas kwam ook van dit potlood weinig kleur af en viel er niet veel uit te vagen. Ook een no go dus :)

Doen jullie wel eens make-up miskopen?