Action-2Bmakeup-2Bpowder-2Bfoundation-2Bblush
 Laatst was ik bij de Action en liep ik even snel langs het make-up pad. Daar zag ik allereerst een powder foundation, sinds ik die van HEMA in bezit heb vind ik het toch wel fijn werken. Normaal gesproken ben ik namelijk niet zo van foundation, maar omdat zo’n powder foundation niet ultra dekt ziet het er vaak natuurlijker uit. Daarnaast zag ik een blush in een best aparte kleur, soms lijkt hij bijna paars maar hij neigt ook wel eens naar bordeauxrood. Vandaag gaan zo door de test!

Pressed Powder Foundation – Nude // €0,98
De poeder foundation komt in een simpele verpakking, maar ik verwacht ook niet veel voor €0,98! Er zit zelfs een spiegeltje bij. Wat er ook bij zat is een sponsje maar die doe ik meestal meteen weg want dat vind ik echt niet fijn werken.

De poeder voelt heel zacht aan en er komt veel product vanaf. Als ik hem op mijn hand swatch zie je dat hij heel goed samensmelt met je huid en dat hij er absoluut niet bovenop ligt.

Met concealer – zonder foundation


Zoals je ziet heb ik wat extreme vlekjes en puistjes al weggewerkt met foundation maar helemaal egaal ben ik niet.

Met foundation en oogmake-up

Wauw, de werking van deze foundation powder heeft mij echt verbaasd. Hij dekt goed en mijn huid voelt echt zachter aan mét deze foundation dan zonder. En dat voor €0,98!

Mineral blush – brown // €0,99
Naar de blush was ik ook heel benieuwd. Meestal verander ik daar nooit zoveel in en gebruik ik vaak dezelfde. Ik heb al eens eerder een blush van action gekocht maar die was echt slecht gepigmenteerd, daar kwam bijna niets van af. Dat het kleurtje brown heet vind ik een beetje raar gevonden, maar als hij mooi uitpakt is het voor mij prima!

Wauw, ook weer mét spiegeltje en zelfs een kwastje. Super handig als je het onderweg wilt gebruiken. Ziet er best professioneel uit zo!

Met foundation en bronzer

Zoals je ziet op bovensaande foto heb ik al wat bronzer op waardoor ik iets meer vorm in mijn gezicht krijg. Maar een blush maakt het natuurlijk helemaal af! Oké, deze blush is dus echt wel gepigmenteerd. Pas dus op dat je er niet te enthousiast met je kwast over heen gaat en tik desnoods wat af. Zelf vond ik achteraf dat ik wat te veel had opgedaan waardoor het leek alsof ik een wandeling door de sneeuw had gemaakt, haha. Maar voor de rest ben ik echt tevreden met de werking en de kleur.
 
Met blush

En dit is dan het eindresultaat en de totale look:

Ik heb alleen maar lof over deze producten! Voor deze prijs had ik niet veel verwacht, maar het zijn gewoon hele goede producten die prima hun werk doen. 

Hebben jullie ervaring met de make-up van Action? Wat vinden jullie ervan?