Zucht, ik moet het echt eens leren.. Normaal mijn nagels lakken! Meestal begin ik de eerste net goed maar dan ga ik toch te snel en te onnauwkeurig dat ik m’n halve vingers onder de nagellak smeer. Ik kan het gewoon niet! Gelukkig heeft Kruidvat een nagellak corrector (€3,99) op de markt gebracht. Als echte kluns zou dit voor mij de ideale oplossing zijn. Ik testte hem uit!

De achterkant beschrijft precies wat ik nodig heb, top dus! Goed om te weten, de corrector bevat geen aceton en is dus mild.

De pen zit in een mooie huls en aan de achterkant van de huls zit een opbergvakje met drie navulpunten. Ik ben -heel dom- vergeten foto’s te maken van de stift zelf. Maar ik kan je vertellen dat de stift in een scherpe punt uitloopt en aan één zijde plat is, zodat je goed in de hoeken kunt komen.

Zo zagen mijn vingers er na het lakken uit, voor ik de stift gebruikte. Het is misschien wat overdreven geknoeid, maar het komt echt redelijk in de richting met hoe het er meestal uit ziet. Het lakje dat ik hier gebruikt heb heeft wel een brede kwast dus als je niet uit keek schoot je al gauw uit.
En dit is na dat ik de corrector pen heb gebruikt! Alles op mijn huid is weg behalve wat randjes bij de nagelriemen, daar kwam ik echt niet bij en ik was ook bang dat ik met de pen de nagellak op mijn nagels zou vernielen als ik te dichtbij zou komen. Er zit namelijk gewoon remover in. Omdat ik de pen gebruikt heb bij zwarte nagellak en het nogal veel lak was is de punt wel al he-le-maal zwart. Ik denk dus dat ik hem gauw moet vervangen voor een nieuwe. Dat is het enige nadeel. Maar het is natuurlijk ook niet de bedoeling om eerst je hele vingers onder te kladderen om het vervolgens met de corrector pen er weer af te halen. Het is echt bedoeld voor kleine uitschieters. Dus netjes leren lakken is sowieso wel handig voor mij om te gaan doen!

Zijn jullie ook zulke noobs in nagellakken of gaat het jullie gemakkelijker af?

–liefs