Een week geleden hebben jullie deze wimpers in mijn shoplog voor bij zien komen. Toen zei ik dat ik er misschien wel een review over zou maken. Vandaag laat ik je mijn mening er over zien en horen. Je moet wel weten dat ik nog nooit nepwimpers heb gedragen, dus ik had geen idee hoe ik die dingen er netjes op kreeg. Dus als je opmerkt dat het helemaal fout zit, sorry for that! Kijk mee naar mijn review!
Zoals ik al zei heb ik nog nooit nepwimpers gedragen omdat ik eigenlijk meer van ‘puur natuur’ houd. Maar toen ik ze voor €1,50 de Primark zag liggen besloot ik het een kans te geven. 
Inhoud
De wimpers worden geleverd met een tubetje lijm met daarin een makkelijk applicator. Er komt genoeg lijm vanaf maar niet teveel, gewoon precies goed. Daarnaast zit er genoeg in voor meerdere keren. De wimpers zitten aan de verpakking ‘geplakt’ dus je moet ze er heel voorzichtig van aftrekken. 
De wimpers zijn -uhm redelijk- groot maar goed, dat hoort erbij he! De haartjes ogen op het eerste gezicht wel natuurlijk. Geen dikke overdreven bossen of brede haren. 
Aanbrengen
Het aanbrengen ging niet echt vlekkeloos. Elke keer had ik eindelijk de ene kant netjes erop zitten en dan floepte de andere kant weer los. Ik vermoed dat dat ook een beetje door mijn onervarenheid met nepwimpers komt. Maar toen ze eenmaal zaten, bleven ze wel goed zitten. De lijm is dus sterk en de wimpers blijven hierdoor goed plakken.
Booming
Om jullie het verschil met mijn natuurlijke wimpers te laten zien, bracht ik op één oog de nepwimpers aan en liet ik de ander ‘gewoon’. Haha, ik was altijd wel redelijk blij met de lengte van mijn wimpers, maar vergeleken met deze nepwimpers zijn de mijne maar van zielig formaat. Whow, het verschil is wel erg groot hoor. Dan ligt het er wel dik bovenop dat je nepwimpers op hebt. Hieronder heb ik ze beide op.
Dit is hoe het er uit ziet met beide wimpers. Omdat je nu niet kan vergelijken met je eigen wimpers valt het contrast minder op. Ik vind het resultaat nu wel erg mooi, ik zou het alleen niet heel vaak dragen denk ik. Omdat ik zelf meer van puur natuur houd en je wel goed ziet dat het nep is. Als ik naar boven kijk voel ik de wimpers gewoon in mijn wenkbrauwen haha. Maar voor een speciale gelegenheid zou ik zeker voor deze gaan! 
Dragen jullie wel eens nepwimpers? Wat vind je van deze?
♥