Tan-Organic-winactieZe zeggen dat er wat meer zomerse dagen aan zitten te komen en dat mag ook wel! De afgelopen weken waren nou echt niet top wat het weer betreft. We zitten ondertussen alweer in juli en onze benen mogen nu echt wel eens wat bruiner worden. Veel meiden vinden het lastig om even die drempel over te gaan en hun blote benen voor de eerste keer te showen. Gelukkig bestaat er zoiets als self tan! En nee, deze van Tan Organic is er niet zo’n een die oranje oogt of vlekken geeft. Ja dat bestaat!

Tan-Organic-producten-self tan-zelfbruinerDe lijn bestaat uit verschillende producten: een exfoliator handschoen -om de dode huidcellen voor het aanbrengen te verwijderen-, een applicatiehandschoen, twee flesjes zelfbruiner (een olie en een lotion) en als laatst nog een moisturising olie. Uiteraard komt de werking op plaats 1, maar de vormgeving zegt ook wel wat over het product. De flesjes van Tan Organic stralen voor mij precies uit waar het merk voor staat: natuurlijke producten. Simpele verpakking maar het hout geeft toch iets speciaals. De geur van de producten doet mij denken aan sinaasappel.

Aanbrengen
De lotion kun je het beste met de handschoen aanbrengen. Hier komt namelijk meer vloeistof uit het flesje vrij als je hem op zijn kant houdt. Uit de olie komt de vloeistof daarentegen wat meer druppelig uit het doseergaatje. Hier moet je enerzijds wel geduldig voor zijn, maar anderzijds is het ook wel weer goed omdat je zo niet teveel aanbrengt. Deze olie is daarom het best geschikt voor je gezicht omdat je het dan zorgvuldig kunt doseren. Daarnaast heb je voor de olie geen applicatiehandschoen nodig.

Tan-Organic-self-tan-before-afterLinks: zonder                                                                Rechts: linkerbeen één laag/rechterbeen twee lagen

Ik vond het resultaat heel mooi en natuurlijk. Nu moet ik wel zeggen dat ik vrijwel nooit zelfbruiners gebruik, juist omdat ik dus bang ben voor vlekken en een oranje huid. Wel heeft de zelfbruiner even tijd nodig om in te trekken, wat ik de eerste keer niet doorhad. Daardoor dacht ik dat het eerst niet goed werkte en bracht ik nog een extra laag aan. Dat resulteerde aan het einde van de dag in wel heel erg bruine benen. Nog steeds heel mooi en natuurlijk, maar ik had niet verwacht dat ze zou bruin zouden worden Ik heb de verpakkingsinformatie niet heel goed gelezen dus wellicht stond dat daar wel op vermeld. Het is in ieder geval goed om mee te nemen! De foto hierboven is kort na het aanbrengen gemaakt, dus ze zouden nog bruiner dan dat worden. Heeft alleen een paar uur tijd nodig.

Tan-Organic-winactie-selftan

WIN!
Liever even wat smeren voor je benen echt de zon in gaan of wordt je gewoon niet zo snel bruin? Jij kunt een fles Self tanning oil t.w.€36,95 winnen! Reageer hieronder dat je meedoet en vergeet niet een juist e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje in te vullen zodat ik je kan bereiken als jij de winnaar bent. Meedoen kan t/m 15 juli. De winnaar krijgt dan vanzelf bericht. Succes!

Liefs!