Laatste-2Bdag-2Bvoor-2Bkerst-2Bsimplyemily.nl-2Bemily

Zo hé, wat ging het snel hè! Ik weet nog dat ik aan het nadenken was over de invulling van de 10-daagse serie #daysbeforechristmas en ook dat toen ik er eenmaal mee gestart was, ik heel benieuwd was naar jullie reacties hier op. Het leek nog zo ver weg maar nu zijn we al aan het einde gekomen van de serie. En dat betekent ook: morgen is het kerst! Op de laatste dag wilde ik geen DIY, look of food maar wil ik jullie iets meegeven.

We hebben er allemaal naar toegeleefd, kerst. In de stemming komen met kerstmuziek, je huis decoreren, de kerstboom binnen halen, nadenken over je kerstoutfit, het kerstdiner.. hopelijk is iedereen tevreden met alles wat je hebt voorbereid, oh en de cadeaus (als je daar aan doet) niet te vergeten. Eigenlijk is de tijd voor kerst best wel een gekkenhuis. En zodra het eenmaal zover is, dan is het ook zo in een oogwenk voorbij. Uiteindelijk is kerst een gezelligheidsfeest, om samen met familie en vrienden te zijn. Voor mij heeft het ook nog een diepere betekenis, ik ben namelijk christen, maar ik vind het zeker ook één van de belangrijkste dingen dat je samen bent met degene die je lief zijn.

Ik hoop dat iedereen dit blijft beseffen en dat je je met kerst niet teveel druk maakt of je er wel op zijn allermooist uit ziet of hoe groot je kerstboom is. Ook al dragen al deze dingen wel bij aan een gezellige sfeer. Het zou kaal zijn om het niet te doen en daar ben ik ook helemaal geen voorstander van. Maar ik wil je toch meegeven dat je vooral moet genieten van de mensen om je heen! Je kunt nog wel zo’n fantastisch kerstdiner gemaakt hebben, maar zonder gasten ontbreekt het allerbelangrijkste.

Ik wens je een mooi kerstfeest en hoop dat je mag genieten van deze fijne tijd van het jaar! ♥

P.S. Ik heb gekozen voor deze foto na heel veel geposeerde foto’s. Hier moest ik lachen om mijn broertje en ik vond hem wel passen bij dit artikel!