De toetsweken zijn voorbij en.. we beginnen gewoon weer met lessen! Mm, ook niet alles. De andere blokken heb je na je toetsweek nog een herkansingsweek en als je dan geen herkansingen hebt, heb je nog een lekker weekje vrij :) Maar nu mogen we dus meteen weer door met het volgende blok. 

En het regent al de hele dag. Echt triest weer, zo donker en grauw. Als ik dan door de regen vanaf de bus naar huis moet fietsen, dan verwen ik me zelf altijd met een lekkere kop koffie. Trouwens,dat heb ik jullie nog helemaal niet verteld. Ik ben mijn mobiel dus kwijt (mocht je wat instagram updates van mij gemist hebben). Hoogstwaarschijnlijk is die uit m’n tas gerold in de bus en zie ik hem niet meer terug. Heb tenminste nog niets gehoord van de busmaatschappij dat ie gevonden is. Echt heel balen!


Ik heb een nieuwe liefde ontdekt volgens mij. Bloesjes onder truien ♥  Oh, en er was nog iets wat ik met jullie wilde delen: wat vinden jullie eigenlijk van mijn Blognaam? Ik zit er aan te denken om hem te veranderen (nu het nog kan.. aangezien ik nog niet super veel volgers heb). Het is namelijk zo dat mijn blog veel over mijzelf gaat dus misschien dat ik beter iets met mijn naam of iets kan doen. Daarbij weet ik ook niet of ik deze naam over 5 jaar nog steeds leuk vind. Musthaves is nu zo’n modewoordje he, maar misschien slaat het dan nergens meer op. En daarbij klinkt ‘life musthaves’ alsof je leven er van af hangt als je niet doet wat ik ook doe in mijn leven zegmaar.
En dat is dus niet zo :) 
Laat me weten wat jij vindt! Fijne avond ♥