Je lijkt nog steeds niet ‘alive’ zou je zeggen, ik zie niets meer van je voorbij komen! Dat klopt, ik zit nog steeds in een drukke periode. Het beginnen van afgelopen week was cruciaal omdat ik mijn laatse herkansingen had voor mijn Propedeuse. Hier hing veel van af, maar zoals jullie weten heb ik deze gehaald! Ik heb volgende week nog steeds een aantal toetsen, maar van deze hangt minder af dus ik kan weer wat meer tijd voor bloggen vrij maken. Best apart, ik had soms wel de drang om toch een artikel te plaatsen maar wist dat ik nu even al mijn tijd aan school moest besteden.. Dan raak je toch gauw uit die ‘blogroutine’. Maar nu ik weer lekker tegen jullie aan het praten ben weet ik ook wel weer dat ik dit toch wel heel erg leuk vind!

Ik ben toch wel tot het inzicht gekomen nu dat ik soms wat artikelen achter de hand heb moet hebben liggen voor dagen als deze. Ben daarom ook van plan om vanaf nu gewoon wat meer artikelen te maken en die in te zetten wanneer ik een dag geen ruimte heb om wat op mijn blog te zetten. Uiteindelijk blijft mijn blog wel een beetje een soort ‘dagboek’ waarin ik deel met jullie wat ik op dat moment graag wil delen. Vaak verzin ik op de dag dat een artikel online komt pas waar een artikel over gaat. Oja, ik ben trouwens van plan een maandelijkse vragenartikel te maken genaamd ‘Spørsmål’ [..naar de Noorse versie van een Q&A, Ask Me Anything en al zulk soort artikelen, om maar eens origineel te zijn].

Dus heb je nu al vragen, stel ze hieronder! Maar ik neem ook vragen mee die (vaker) onder andere artikelen gesteld worden. Het mag van alles zijn, van m’n schoenmaat tot m’n favoriete make-up of verzoekjes. Leef je uit! Betekent niet dat ik overal antwoord op geef :)

Samengevat, vanaf nu ben ik echt weer terug! Tot morgen en slaap lekker!

xx