Christmas-2Beverywhere-2Bsimply-2Bemily

Kerst begint nu steeds dichterbij te komen! De kerstsfeer zit er nu overal goed in en dit weekend stond voor mij dan ook voornamelijk in het teken van kerst(voorbereiding). Ik bezocht een overdekte kerstwereld, haalde een kerstboom met mijn vader en maakte kerstblogs. Christmas everywhere! ❆

Gisteravond bezocht ik even de overdekte kerstwereld hier vlakbij, dat probeer ik ieder jaar te doen want ieder jaar ziet het er weer geweldig uit. Vorig jaar was ik er ook en toen maakte ik er ook een artikel over. Ik zit altijd verwondert naar die dorpjes te kijken, waar alles ook echt in beweegt en de lichtjes in schijnen. Al die details!

Vanochtend ben ik samen met mijn vader op stap geweest, op zoek naar de perfecte kerstboom. Er is altijd zoveel keus en je ziet door de (kerst)bomen -haha- het bos niet meer. Maar we zouden niet eerder weggaan voor we er een gevonden hadden en dat is uiteindelijk ook gelukt.

Uiteraard moest de kerstboom ook nog opgetuigd worden, dit jaar gaan we voor zilver en wit.

De rest van de dag ben ik vooral bezig geweest met het voorbereiden van blogs. Vanaf maandag begin ik namelijk met iets heel leuks en daar ben ik nu flink mee bezig. Voor de rest verklap ik nog niets, dus nog even afwachten..!

Hoe ziet jullie weekend er tot nu toe uit? Geniet er nog even van!