Echt, je leeft er een hele lange tijd naar toe en het is ook echt zó weer over. Het zijn dan ook maar twee dagen natuurlijk, maar toch.. We hebben de foto’s! Bereid je er vast op voor dat er veel foto’s van eten langs komen. Op de een of andere manier vind ik dat gewoon leuk om op beeld te zetten. Kijk nog even mee naar wat foto’s om na te genieten van mijn tweede kerstdag!

Mijn personal fotograaf. Die mag ook wel eens genoemd worden :)
Ik maakte het voorgerecht. Je ziet een bedje van veldsla (echt, dat ik dat woord ‘bedje’ ooit nog eens zou noemen. ik kreeg daar altijd een beetje kriebels van) met daarop parmaham en een vulling van tomaat, basilicum en mozzarella en wat geroosterde pijnboompitten met daar overheen nog een plak parmaham.
Cheers!

Vinden jullie kerst ook altijd zo snel gaan? Het is echt *patsboem* voorbij altijd vind ik! Nu kunnen we uitkijken naar Oud & Nieuw!

Liefs