Day-off-cleaning-room-1Jee, ik heb al voorjaarsvakantie! Vandaag had ik een dagje vrij (genomen) en morgen had ik sowieso al geen les, dus dat betekent dat vanaf vandaag al mijn vakantie is in gegaan. Ik kreeg vanmiddag ineens de behoefte om mijn kamer /schoon te maken op te ruimen, echt uniek! Sommige spullen konden wel een doekje gebruiken (lees: grijs van het stof). Ik ben ook in wat spullen gedoken waar ik normaal nooit aan zit of die ver achter in mijn kast staan.

SIERADEN

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ik draag bijna nooit sieraden behalve mijn parels die ik ongeveer dag en nacht in heb. Toch heb ik er wel heel veel omdat ik dan toch iets tegen kom wat ik leuk vind, maar vervolgens nooit draag. Zo kwam ik ook deze double ring tegen die ik zo’n drie jaar terug had gekocht en die toen helemaal hot waren. Ik postte er vanmiddag een foto van.

IMG_20150219_162621Wie van jullie had ook zo’n soort ring? Vooral de moustache variant zag je heel veel!

Day-off-cleaning-room-2

Day-off-cleaning-room-3Op dit plankje stonden altijd allemaal tijdschriften en wat boekjes, maar dat vond ik zo rommelig worden dat ik de fotolijstjes die ik een tijdje geleden maakte er neer gezet heb. Alleen is de plek waar deze eerst hingen nu zo kaal, dus daar moet ik nog wat op verzinnen.

Wie van jullie heeft aankomende week vakantie? En wie heeft hem er al weer (bijna) op zitten?