Vorige week liet ik jullie al twee potjes zien die ik bij de kringloop gekocht had. Ik vertelde al dat ik ze waarschijnlijk als opbergers zou gaan gebruiken voor wat make-up/verzorgingsartikelen. Mijn hele kastje ligt namelijk vol met losse troep. Hopelijk hou ik het door deze opbergers wat netter in de toekomst!

Nu ik toch aan het opruimen was nam ik ook maar meteen even mijn bureau mee. Die had ik ook wel een beurt nodig!

Eerst heb ik mijn kastje helemaal leeggehaald en uitgezocht wat ik echt nodig had en wat ik snel wil kunnen pakken. Voor de opruimbeurt lag hij zo vol..

Een aantal dingen heb ik weggegooid zoals lege parfumflesjes (waarom die daar nog stonden?). Maar ook wat producten hoorden helemaal niet op mijn kamer. Daarnaast moet ik die sieraden stelling echt een keer uitzoeken. Ik draag het grootste gedeelte gewoon niet. Er zijn een aantal sieraden, zoals mijn parels -die heb ik bijna elke dag in-, die ik apart heb gelegd. Evenals de make-up artikelen en kwasten die ik standaard elke ochtend gebruik.

Het ziet er nu heel kaal en netjes uit -vind ik altijd nadat ik heb opgeruimd- maar meestal is het binnen een week weer een mess. Hopelijk houdt ik het met deze opbergers iets opgeruimder dan normaal!

♥