Close up foto’s zijn soms de mooiste foto’s! Vandaag had ik dan ook zin om alleen maar close up foto’s te maken.. Op dit moment is het al weer donker, het regent en de wind gaat enorm tekeer, maar even hiervoor was het prachtig weer. Een mooie blauwe lucht en een ondergaande zon. Ik was blij dat ik even buiten was, heb vandaag de hele dag een beetje dingen weggewerkt voor school waar ik eigenlijk de hele vakantie niet aan toe gekomen ben. Terwijl ik me eigenlijk had voorgenomen ook een paar dagen van de vakantie aan school te besteden (hhmm..) En nu is het alweer de laatste dag van de vakantie! Huilen!

Door de ondergaande zon scheen er heel mooi licht op mijn haar waardoor het lijkt alsof ik heel veel highlights heb, maar dat heb ik niet :)

Haha, ik kijk hier wel een beetje eng he? Mijn ogen lijken wel schoteltjes. Ahja, lekker weg staren is ook wel fijn!

Deze besjes moest ik even op de foto hebben. Ik vind close up foto’s van zulke stukjes natuur altijd heel mooi en ik wilde ook eens proberen of ik zo’n mooie blur achtergrond kon creëren. Best gelukt volgens mij, met een simpele kitlens!

Ik droeg deze beanie en hij zit echt súperzacht! Alleen, ik kwam erachter dat hij van angora is gemaakt en hij is van de H&M. Maar hem niet meer dragen vind ik ook jammer.. Wat vinden jullie?

XOXO