Ik hou echt van Ebay! Zoveel leuke dingen voor zó weinig geld.. En dan zoek ik het ook nog eens zo uit dat de verzendkosten ook gratis zijn. Een tijdje terug nog belandde er voor €0,95 een armbandje in de brievenbus. Dit artikel staat al een tijdje in de planning dus ondertussen heb ik stiekem al een aantal producten van de wishlist gehaald. Sommige staan er al een hele lange tijd op -ook al is het dan nog zo goedkoop, dan blijf ik twijfelen of ik het wel zal doen..

Siliconen case – €2,90
Deze siliconen case staat sinds een tijdje op mijn whishlist. Sinds ik mijn vorige telefoon ben verloren heb ik een witte Samsung Galaxy S2. Ik kan nogal slordig met zulke gadgets omgaan; laten vallen enzo. Dus ik wil graag een case met een goede rand die ook beschermt als hij toch een keer op de grond terecht komt. En deze kleurtjes vind ik ook leuk! Ga hier naar de verkoper.

Gouden schakelhorloge – €6,60
Dit horloge heb ik stiekem al besteld deze week. Nouja, al. Hij staat echt al tijden op mijn wishlist en steeds deed ik het niet. Toen ik hem deze week eindelijk wilde bestellen stond er bij de verkoper die ik op mijn volglijst had staan dat hij niet meer verzond naar Nederland. Hmpf, maar gelukkig is het een bekend horloge op Ebay, dus had ik zo weer een andere gevonden! Ga hier naar de verkoper.

Hair clips – €1
Voor een DIY heb ik simpele, kale haarclips nodig waar ik zelf nog wat mee kan doen. Deze set (12 stuks maar liefst!) heb ik gewonnen voor €1,- Ga hier naar de verkoper.

Statement oorbellen – €3,65
De opvallende statement kettingen kennen we al wel en zijn ook volop te koop op Ebay. Maar oorbellen zie je nog veel minder. Toch vond ik deze schatjes. Zodra het voorjaar wordt en de zon weer wat meer tevoorschijn komt ga ik denk ik overstag! Ga hier naar de verkoper.

Close-Up +4 filter – €2,85
Op de blog van Nicole las ik over deze close-up filters. Heel fijn dat ik nu een 50 mm 1.8 lens hebt, maar er zit geen zoom op. En aangezien je een minimale scherpteafstand van 30 cm moet aanhouden is dat wel eens lastig met detailfoto’s maken. En voor deze prijs is het het proberen waard! Ga hier naar de verkoper.

Kopen jullie wel eens wat op Ebay?