fall-background-tumblr

Ik had ineens een drang om lijstjes in te vullen, zocht naar leuke tags en kwam deze fall favorites tag tegen op de blog van Dagmar. Jee, die vond ik leuk en daarom besloot ik deze in te vullen en hem met jullie te delen! Lees dus gauw verder als je benieuwd bent naar mijn herfst favorieten!


Thee
Eigenlijk drink ik normaal nooit zoveel thee, behalve op zondag. Alleen in de herfst en winter drink ik het wel wat meer. Helemaal als het koud is en je cozy in de bank kan zitten met een kop thee in je handen. Favoriet zijn dan rooibosthee en groene thee.

Koffie
Yes, ben ik even blij dat er ook koffie tussen staat! Koffie en ik zijn onafscheidelijk. ‘s Ochtends begin ik er al mee en overdag drink ik er ook wel een paar koppen van. Vooral nu ik een kantoorbaan heb. Ik weet dat het eigenlijk beter is van niet, maar ik kan echt niet zonder. Zodra ik een dag geen koffie heb gehad merk ik dat meteen. Nee, ik ben niet verslaafd hoor ^^

Avondeten
Stamppot andijvie met spekjes of hutspot, de typische najaarsgerechten gaan er bij mij wel in hoor! Maar over het algemeen vind ik heel veel lekker en sla ik een goed bord pasta ook zeker niet af.

Snoep/koek
Koek!! Van kleins af aan wordt ik al koekiemonser genoemd, werkelijk geen idee waarom.. Ik schijn nogal een koekfanaat te zijn. Oké, ik moet toegeven: koek gaat er bij mij altijd wel in. En in het najaar heb ik weer een grote voorkeur voor gevulde speculaas, amandelstaaf, appelflappen, chocoladepepernoten.. moet ik nog even doorgaan?

Sjaal
Het liefst zo groot en dik mogelijk! En dan geruit of gebreid.

Jas
Eerlijk gezegd heb ik geen voorkeur voor een type jas. Ik vind mijn camelcoat heel fijn en mooi, maar een leren jasje (met grote sjaal voor de kou) blijft ook tot mijn favoriet behoren. En een parka waarin je weg kunt kruipen vind ik ook niet vervelend! Over het algemeen ben ik geen koukleum, dus voor mij geen über dik bomberjack. In de winter loop ik ook gerust met mijn jas open :)

Schoenen
Toch wel chelseaboots denk ik. Classic, passen overal bij en lopen fijn. Het liefst geen hakken (draag ik in de zomer ook al bijna niet, maar goed) want in het najaar wil ik graag comfortabel op schoenen lopen.

Geurkaars
Uhm, daar doe ik niet aan! Nee, als ik er over nadenk heb ik nooit geurkaarsen aan. Maar het lijkt me eigenlijk best lekker! Misschien toch eens een kopen dit jaar.

Lipstick
Berrykleur! Ik vind dit een hele chique, maar toch stoere kleur en hij past naar mijn mening perfect bij de herfst. Eigenlijk vind ik het altijd een beetje eng om zulke opvallende/heftige kleuren te dragen (voor mijn doen), maar ik moet het gewoon doen!

Parfum
Ik ben niet echt een parfumdrager, maar ik zou wel graag nog The One van Dolce&Gabbana willen en ik ben nog steeds heel hard op zoek naar een luchtje die ik ooit gehad heb van Prada, namelijk Tendre.

Bezigheid
Met een lage temperatuur en een strak blauwe lucht, buiten van de herfstkleuren genieten. En bij typisch herfstweer (helaas is het hiervoor genoemde weer niet echt à la alledaags Nederlands herfstweer) lekker binnen zitten bij de kachel, die knapperend hout opbrandt, series of tv kijken onder een dekentje met heel veel food of lekker online shoppen vanuit mijn luie stoel.

Dat was hij dan! Als je het leuk vindt kun je deze tag overnemen en in het speciaal tag ik Jennie, Anne en Denise. Ik ben benieuwd! 

>> alle gebruikte foto’s komen van weheartit