Mijn eerste week na m’n toetsen zit er weer op! Was ook best wel weer lekker opzich.. Aan de ene kant is toetsweken relaxt doordat je helemaal je eigen tijd thuis kan indelen en je ‘alle vrijheid’ hebt, maar toetsen levert wel weer heel veel stress op. Nu moet je weer naar school, maar zit je weer wat meer in een ritme. Het nieuwe blok is begonnen (blok 3 alweer, dat betekent dat we al over de helft van het schooljaar zijn!) en daar komt nu bij kijken dat we een mini-onderneming gaan starten. Ik doe dit samen met nog drie andere meiden, dus we zijn deze week hard aan het brainstormen gegaan over wat we precies willen gaan opzetten.

Maandag had ik nog wel vrij dus toen heb ik een aantal artikelen gemaakt. Voor het eerst dat ik, voor mijn doen, zo ver vooruit had gewerkt. Ik heb trouwens ontzettend veel plezier en gemak van m’n statief die ik nu een week in bezit heb. Wat een uitkomst zeg! Oh, en ik maak sinds deze week ook gebruik van een nieuwe lens, de 50 mm 1.8 lens. Ook een hele vooruitgang! Ik ben deze dagen ook steeds een beetje bezig geweest met het experimenteren ermee. Onder andere de intro-foto heb ik gemaakt.

Donderdag gingen we, om het brainstormproces een beetje op gang te helpen, gezellig de stad in om bij La Place wat uurtjes te zitten en daarna zijn we uit eten gegaan bij La Cubanita. Haha, het valt me nu pas op dat het allebei met ‘La’ is, maar dat terzijde ;-). La Cubanita is een tapasrestaurant met heerlijke gerechtjes. Daar at ik onder andere deze heerlijke carpaccio.

Vrijdag was ik vrij van school en maakte ik voor het eerst Nacho’s. Mjam, dat was echt lekker! Ik was erg benieuwd hoe dit nou smaakte want ik zie het vaak voorbij komen. Goed geslaagd dus! Als jullie een keer mijn recept willen, laat het dan weten.

Deze lipstick komt net vers van de pers. Hij is van de nieuwe Catrice collectie die nu net in de winkel ligt. Een collega wilde hem kopen omdat ze hem op een voorbeeld had gezien en dat voorbeeld vond ik ook heel mooi. Maar toen ik hem zag dacht ik: uh, dat is wel heel erg donker! Alleen zodra je hem op hebt, is hij dat helemaal niet! Juist heel mooi; dus ik kocht hem ook. Binnenkort een review hierover.

Dit waren wat higlights van mijn week. Een heel fijn weekend allemaal!
♥