hoofdcollage-rianne-fotografieHi allemaal! Jullie hadden nog steeds een fotoshoot, die ik begin september met mijn zus schoot, tegoed. Ook al is de zomerse sfeer niet meer echt in overeenstemming met het weer op dit moment, ik wilde hem jullie niet onthouden. Zoals sommigen van jullie weten heeft mijn zus een eigen fotografiebedrijf en heeft zij wel eens vaker foto’s van en voor mij gemaakt. Voor een aanvulling op haar portfolio vroeg mijn zus of ik model wilde staan bij een shoot waarbij de woorden vers eten, landelijk, tuinieren centraal staan. Toen dachten we aan een kas en pluktuin bij ons in de buurt waar we wel eens foto’s zouden kunnen gaan maken. Zo gezegd zo gedaan. Kijk mee naar het resultaat! 

collage-1-rianne-fotografiecollage-2-rianne-fotografiecollage-3-rianne-fotografiecollage-4-rianne-fotografie collage-5-rianne-fotografie collage-7-rianne-fotografie collage-6-rianne-fotografieIk ben heel blij met het eindresultaat en vond het leuk op mijn zus op deze manier te kunnen helpen! Het is geen shoot die je dagelijks zou doen, maar daarom juist leuk om eens iets uit je comfortzone te stappen. Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Let me know! Wil je meer zien van haar werk? Kijk op www.riannefotografie.nl

Liefs!

P.S. Mocht je je afvragen wat ik op de laatste foto’s in mijn handen heb. Dat zijn tuinbonen in een hele bijzondere paarse kleur.