Cadeaus-verjaardagHallo lieve volgers! Allereerst, ontzettend bedankt voor alle felicitaties ter ere van mijn 20ste verjaardag afgelopen dinsdag! Ik heb een fijne dag gehad, welke ik heb mogen vieren met lieve mensen. Vorig jaar had ik helemaal vergeten mijn leeftijd aan te passen op mijn blog en social media kanalen (daar kwam ik na meer dan een half jaar achter, slim). Dat heb ik dus deze keer maar even meteen gedaan. Het is toch weer even wennen, een nieuwe leeftijd. Gauw door naar de inhoud van dit artikel: de cadeautjes die ik gekregen heb.

Ieder jaar weer lastig wat ik moet vragen, maar dit jaar had ik wel een aantal (functionele) dingen die ik graag wilde. Spullen die ik normaal uitstel om te kopen en nu gewoon heb gehad.

Cadeaus-verjaardag-armbandjeDit zilveren armbandje heb je misschien al voorbij zien komen op instagram. Ik heb hem gehad van mijn lieve vriendje! Je ziet mij niet vaak sieraden dragen en als ik iets draag, dan is het vaak simpel. Dat wist hij en daarom heeft hij ook iets subtiels gekocht, I like! Dit soort armbandjes vind ik dus juist leuk en helemaal als je hem van een speciaal persoon hebt gehad.

Cadeaus-verjaardag-lamp Cadeaus-verjaardag-lamp-2Een nieuwe lamp voor aan het plafond stond al lange tijd hoog op mijn lijst. Op dit moment heb ik namelijk zo’n kitscherige kroonluchter waar ik echt op uitgekeken ben. Deze lamp kwam ik een tijdje terug al tegen bij IKEA, maar was toen niet meer in het wit. Gelukkig scoorde mijn zus en zwager hem voor mijn verjaardag. Ik vind het patroon heel erg leuk en dat in combinatie met die koperen binnenkant ♥

Cadeaus-verjaardag-luchtje-calvin-klein-euphoriaMan o man, dit luchtje is zo fijn! Calvin Klein Euphoria heet ie en hij ruikt echt goed. Helaas kan ik jullie de geur niet virtueel overbrengen, maar geloof me: hij is lekker! En hij blijft ook heel erg lang hangen :)

Cadeaus-verjaardag-plant-2Het voorjaar komt eraan en ik moest de kerstballen en het rendier die op het dienblad lagen toch echt eens vervangen voor iets anders. Een plant leek me best eens leuk, heb ik namelijk nog nooit gehad, en het staat heel fris. Deze kreeg ik van een vriendin en ik vind het nu al leuk!

Cadeaus-verjaardag-spiegelNog iets functioneels: een passpiegel. Deze miste ik altijd al en steeds naar de kamer van je ouders is ook niet ideaal, dus ik ben heel blij dat ik er nu zelf één heb. Nu nog even een goed plekje verzinnen!

En volgende week ga ik nog met mijn vriend naar dierenpark Emmen. Jee, het is lang geleden dat ik naar de dierentuin ben geweest en dat wilde ik nog heel graag weer eens doen :-)

Een heel fijn weekend allemaal! Liefs