En de week is al weer voorbij! Deze week had ik projectweek wat betekent dat je een week vrij hebt om voor je onderneming aan de slag te gaan, opdrachten af te ronden of bijvoorbeeld al wat voor je toetsen leren. Mijn hele week zat weer lekker vol! Maandag ben ik naar de opening van de Primark in Nijmegen geweest. Dinsdag moest ik voor een opdracht persconferentie naar school. Woensdag had ik een interview voor een opdracht van school. Gisteren spraken we ‘s middags af voor onze mini-onderneming en vandaag had ik een thuisdag.

Vanochtend heb ik voor de tweede keer een everyday makeup video opgenomen. Gelukkig ging hij dit keer goed! Gisterochtend deed ik hem ook, maar toen had ik geen goede plek gekozen om hem op te nemen en viel ik soms buiten beeld bleek achteraf. Vind het heel leuk om te doen, maar nog wel lastig met waar je gaat zitten, op welke hoogte en je wil ook nog ergens in een spiegeltje kunnen kijken. Volgende week komt hij online!

Verder bedacht ik me vandaag dat ik mijn Primark Mug maar weer eens ging gebruiken. Ik moet meer drinken, ik vergeet het veel te vaak. En ik vind deze beker zo fotogeniek :)  Ben aan het oefenen om mooie foto’s te maken zoals je die op wehearit/tumblr tegenkomt.

Oh en ik zit bijna op de 200 volgers! Echt bizar! Dankjewel als je me volgt!
Fijn weekend allemaal ♥