Instagram feed mistIk merkte het al wel vaker op, ik kreeg het idee dat ik sommige foto’s van mensen die ik volg niet in mijn feed voorbij had zien komen. “Waarschijnlijk te hard langsheen gescrolld” dacht ik dan. Totdat ik pas een keer besloot het Pretty Little Liars account te ontvolgen want ik werd al die persfoto’s (soms 5 achter elkaar) wel een beetje zat. Toen ik daarna mijn feed refreshte zag ik ineens allemaal nieuwe foto’s die ik een minuut daarvoor echt nog niet had gezien..

Omdat het dus zo’n groot aantal foto’s betrof wat uit mijn feed verdween, viel het op dat die foto’s allemaal plaats hadden gemaakt voor nieuwe. Nouja, nieuwe. Gewoon foto’s van mensen die ik volg en die naar mijn mening gewoon in mijn feed horen. Ik heb ernaar gegoogeld maar kon niet veel erover vinden. Heb ook geen idee hoelang het al gaande is en of meer mensen dit zijn opgevallen?

Instagram feed mist AnneSolveigSOPHIE VAN MINTSANDMANGOS MERKT HET OOK

Hierdoor beginnen wel wat meer dingen op zijn plek te vallen, want ik merkte de afgelopen tijd ook wel een kleine terugval in likes op mijn eigen foto’s. Ik zocht er verder niks achter, maar nu ik dit ontdekt heb is het natuurlijk heel logisch. Mensen die mijn account volgen krijgen misschien lang niet altijd mijn foto’s in hun feed te zien. Dat is natuurlijk best heel zuur, maar ik vind het ook gewoon stom dat ik foto’s van een aantal mensen die ik zelf volg af en toe gewoon mis. Foto’s van mensen die ik echt graag volg. Ik heb er verder bij anderen nog niet echt iets over gelezen, dus ik dacht: “Laat ik er eens over beginnen!” Ben nu dus heel benieuwd naar jullie reacties!

WIE VAN JULLIE IS HET NOG MEER OPGEVALLEN?