[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4135″ img_size=”full”][vc_column_text]

Mijn slaapkamer begint steeds meer af te worden en dat zorgt ervoor dat ik steeds weer leuke nieuwe hoekjes fotografeer. Mijn nieuwe cameralens is daarbij een uitkomst want daardoor lukt het vaak wel steeds wat beter. Ik merk ook dat ik het leuk vind om zulke interieur hoekjes op de foto te zetten en deze bijvoorbeeld op Instagram te delen. Vandaag deel ik er een aantal op mijn blog!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4132″ img_size=”full”][vc_column_text]

Deze agenda doet het goed op plaatjes. Ik kocht hem een tijdje terug, in de SALE voor slechts €2,- en ik vind hem heel tof. Hij is van Studio Vrolijk.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4133″ img_size=”full”][vc_column_text]

Oké, oké! Niet echt een interieur plaatje, maar sinds mijn nieuwe bed en lens kan ik beter zulke leuke foto’s schieten. I love it ♥

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4134″ img_size=”full”][vc_column_text]

Dit vind ik één van de leukste items uit mijn slaapkamer: het letterbord van House Doctor. Hij is simpel, stylisch en natuurlijk ook een tikkie vintage. Er zitten heel veel letters en tekens bij dus je kunt steeds weer iets anders leuks erop maken. Een echte eyecatcher!

[/vc_column_text][vc_single_image image=”4137″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ik hou van (wereld)kaarten. Ze geven je kamer een avontuurlijk karakter en een beetje een etnische uitstraling. Ik vind kaarten op posters heel tof om bijvoorbeeld op te hangen aan zo’n houten ophangsysteem. Maar wat ik ook heel cool vind zijn wereldkaarten op hout, zoals deze met een ‘uitgeklapte wereldbol’ print. Hij is van wereldkaarten.nl waar ze overigens nog veel meer verschillende printjes hebben. Ah en je kunt er ook van die rode vlaggetjes bij bestellen die je op de plekken waar je geweest bent kunt prikken. Travel goals! 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vind jij het ook leuk om van die Pinterest waardige plaatjes te schieten?

Liefs[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]