Hoe is het met jullie? Allemaal weer een drukke werk/schoolweek achter de rug? Deze week begon voor het eerst mijn stage.. spannend! Maar het is zó leuk. Ik zie van te voren altijd een beetje op tegen nieuwe dingen en ik heb nog nooit eerder een stage gelopen dus ik wist ook niet goed wat ik moest verwachten. Maar tot nu toe ben ik super blij met mijn plek bij Wehkamp. De dingen die ik heb mogen doen sluiten goed aan bij wat ik leuk vind en het team is heel gezellig. Yes, fijne berichten dus!


Omdat het met vijf dagen stage wel heel druk werd om ook nog op zaterdag te werken heb ik mijn bijbaan bij Kruidvat moten opzeggen. Iedere dag om 08.00 van huis en om 18.00 terug, wanneer moet ik dan mijn blogs maken? Juist, op de zaterdag dus. Vandaag heb ik dan ook goed besteed met artikelen vooruit maken, ook al is dat niet helemaal mijn stijl van werken. Zoals je weet houd ik meer van het ‘op gevoel bloggen’. Gewoon per dag iets laten zien van mijn leven. Maar goed, dat gaat nu even niet helemaal zo makkelijk.

Gisteravond ben ik even de stad in geweest  want ik moet nog last-minute wat voor de outfit van mijn ouders 25-jarig jubileum van volgende week halen. Maar ik kwam ook nog iets heel ander leuks tegen wat ik niet kon laten liggen en wat ik binnenkort even in een artikel show.

Zijn jullie al weer gewend aan je school of werk ritme?