Sommigen van ons hebben de eerste schooldagen er al weer op zitten. Ook ik moet er weer bijna aan geloven, ook al begin ik mijn eerste half jaar met stage lopen. Je bent een hele dag weg van huis en moet dus wat te eten meenemen. Ik ben echt gek op eten, maar heb nooit zin en tijd om eens iets anders klaar te maken dan simpele broodjes.. geplet in een zakje. Eenmaal op school of op je werk wenste je dat je er iets meer moeite voor gedaan had.

Als je meerdere, verschillende dingen wil nemen is een lunchbox met vakken erg handig. Dan hoef je niet nog eens allemaal losse bakjes en zakjes extra mee te nemen naast die grote doos. Altijd als ik ‘lunch ideas’ filmpjes zag op youtube hadden ze zulke handige, maar ik kon er nooit een vinden. Nu heb ik er één van Rosti Mepal, voor velen bekend van de broodtrommels, maar dat bijvoorbeeld ook servies verkoopt. De lunchbox die ik heb is de Lunchbox To Go Elipse (ik heb de naam niet verzonnen, haha). Het is een stevige box die je nog eens extra kunt afsluiten met een elastiek (staat niet op de foto).

Er zit een apart compartiment in waar je andere dingen in kunt doen. Deze kun je er ook uit halen zodat de lunchbox in de magnetron mag. Handig als je een keer tot laat op school blijft of moet overwerken en je misschien wel wat te eten op wil warmen. Daarnaast zit er een minibox bij waar je iets kleins zoals een dipsaus, hagelslag of noten in kunt meenemen.

Water drinken is super belangrijk maar ik doe het veel te weinig. Een mooie fles helpt misschien een beetje? Deze bekende Just Water Drinkfles kwam ik al wel vaker tegen op internet en nu heb ik er dan ook een. Misschien dat een schijfje citroen het net wat lekkerder maakt? Staat ook zo leuk!

Wil je ook één van deze producten aanschaffen of iets anders van de webshop? Gebruik de code SIMPLYE14 en je krijgt 10% korting!

— dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen