Youtube videos simply emilySinds een tijdje groeit mijn Youtube kanaal ineens super hard. Ik heb geen idee waar al die abonnees vandaan komen, want zo heel veel doe ik er ook niet voor. Voordat ik twee weken terug weer eens een video had geplaatst (na een half jaar niet) kwamen er al wel eens wat bij, maar na het publiceren ging het ineens heel hard. Ik dacht: “Hm, misschien kan ik wel gaan proberen de 1.000 abonnees nog in dit jaar te halen. Maar dan moet ik wel een plannetje maken hoe ik daar voor ga zorgen”. Guess what, ik heb ze nu al ruimschoots binnen!

Ik had niet eens tijd om een plan te verzinnen, want afgelopen week bereikte ik de grens van 1.000 abonnees al. En daarmee is het van mijn kleinste kanaal ineens mijn grootste kanaal geworden. Blijkbaar zit hier dus toch potentie in, en nu vraag ik mij af wat ik hier verder mee zal doen. Meer video’s plaatsen? Ja. Maar wat voor? Ik ben heel benieuwd wat júllie leuk vinden om te zien. Shoplogs slaan altijd wel goed aan, maar ik shop nooit zo heel veel in één keer. En voor een paar items ga ik niet steeds een hele shoplog opnemen. Eerder deed ik nog veel meer met beauty en reviews, maar daar zie je op mijn blog nu ook niet zoveel meer van terug als vroeger.

Oh en ik weet helemaal niet of mijn blog wel de juiste plek is om deze vraag te stellen. Ik merk namelijk dat er via mijn blog veel minder aandacht voor mijn video’s is. Niet dat ik dat erg vind, maar blijkbaar zijn de meeste abonnees van mijn Youtube kanaal niet óók mijn bloglezeressen dus.

Je zou mij er een erg groot plezier mee doen als je hieronder in een reactie het volgende laat weten:

– Wat je van mijn video’s vindt
– Of je ze überhaupt kijkt
– Welke type video’s je mij aanraadt om te maken

Super bedankt! Liefs ♥