Monday-week-off-1De maandag is weer aangebroken en dat betekent voor velen een nieuwe school of werkweek. Gelukkig voor mij niet, want ik heb een zogeheten bufferweek. Een vrije week waarin je vast vooruit kunt leren of aan andere opdrachten kunt werken. Dikke prima hoor zo’n bufferweek!

Vandaag sliep ik eerst weer eens gigantisch uit, altijd fijn. Alleen vind ik het achteraf altijd wel weer zo zonde van m’n dag.

Monday-week-off-2Toen ik vanochtend mijn gekregen bloem bekeek zat de knop nog helemaal dicht. Kwam ik een uurtje later terug, was hij helemaal open gegaan. Bizar hoe snel dat kan gaan zeg! Ik vermoed dat die andere grootste knop ook binnenkort open gaat. Dan zijn er nog twee over.

Monday-week-off-3Ah, gisteren kwam er nog wat visite voor mijn verjaardag en ik kreeg onder andere een pakketje waar deze Rituals body cream in zat. En hij ruikt zo lekker ♥

Morgenvroeg heb ik een afspraak staan met iemand waarmee ik iets ga doen rondom een video. Binnenkort meer daarover :-) En ‘s avonds heb ik afgesproken met twee andere lieve bloggers, namelijk Justine en Denise, die ik voor het eerst in het echt ga zien.

Een fijne avond nog allemaal! 
Liefs