Sinds blogvriendin Dagmar meewerkt aan MoodieZ ben ik in aanraking gekomen met dit leuke blad. Het eerste wat me opviel was de mooie vormgeving, het ziet er allemaal zo vrolijk uit. Het tijdschrift is een speciaal mindstyle magazine, voor jongeren die even lekker tot rust willen komen en meer te weten willen komen over zichzelf.

Het magazine is lekker dik (130 pagina’s!), dus je bent er wel even zoet mee. Er staan veel inspirerende artikelen in, maar ook columns en leuke tips. Daarnaast bevat deze editie ook een DIY vakantie retreat boek, waarbij je elke dag, 14 dagen lang, een opdracht hebt. Voor de meesten zit de vakantie er al bijna weer op, maar je kunt hem natuurlijk ook daarna gewoon invullen.

Ik mag één van jullie blij maken met het nieuwste nummer van MoodieZ (augustus/september). Wil je graag kans maken op dit mooie magazine? Zorg dan dat je mijn blog volgt op bloglovin, laat in een reactie weten dat je meedoet en noem ook meteen je e-mailadres zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt! Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft hierover een mail gehad.