Foto collageSoms blader ik op mijn laptop eens door mijn blogfoto’s en kom ik foto’s tegen waarvan ik al niet eens meer wist dat ik ze gemaakt had. Mooie foto’s bij artikelen waar ik eigenlijk best wel een beetje trots op was (en ben). Vandaag laat ik er een aantal aan jullie zien.

smoothie-eindEen artikel waarvan ik weet dat ik toen heel trots op de foto was, is deze van de ‘Red Smoothie’. Die retro rietjes maakten toen alles fotogeniek.

Leopard-2BEspadrilles-2B5Eén van mijn favoriete paar schoenen voor het mooie weer: deze leopard espadrilles. Ik vond het echt leuk toen om deze op de foto te zetten.

weekoverzicht-koude-pastaFood is toch wel één van de dingen die het leukst zijn om mooi op de foto te zetten. Helemaal in de zomer, buiten in het zonnetje. Zoals deze koude pastasalade.

Lace and army 2 Ja daar zijn ze weer, de espadrilles <3 Ik krijg zo’n zin in de zomer en het dragen van deze outfit als ik deze foto zie.

Kreta-StavrosEen foto die ik best wel vaker gebruikt heb voor artikelen is deze uit Kreta. Dat geeft ook wel aan hoe blij ik er mee was.

Outfit zwarte skinny blauwe trui 5Tot nu toe zag je alleen maar zomerse foto’s (daar ben ik tenslotte het meest fan van) maar ik wilde deze toch ook nog laten zien. Ik kijk dan misschien niet heel blij op de foto, maar ik vind hem wel wat mysterieus hebben.

Het maken van mooie foto’s is wat ik het meest leuk vind aan bloggen. Daarom ben ik ook altijd extra blij als ze goed gelukt zijn. Wie nog meer?