Bloggingzaterdag-2Bspiegelfoto

Hi allemaal! Sorry dat ik even afwezig was.. ik merk nu echt dat ik meer vooruit moet werken en moet inplannen want anders staan er gewoon geen artikelen klaar. Na werktijd lukt het namelijk 9 van de 10 keer niet om nog wat te maken. Voor mij is het dus tijd dat ik even een plannetje ga maken. Daarnaast is er nog iets, ik ben namelijk mobielloos. Wellicht had je het al op twitter gelezen maar mijn mobiel heeft twee weken terug waterschade gehad, maar deed het boven wonder toch nog (na een lange rijstbehandeling). Helaas hield hij er precies een week geleden toch alsnog mee op.

Op het begin werd ik echt een beetje gek, ik gebruik dat ding namelijk best veel en ik had nu gewoon helemaal niets. Geen whatsapp en ik kan niks op social media plaatsen. Alleen.. *dat ik dit ooit nog eens zou zeggen* ik ben er nu eigenlijk al weer aan gewend dat ik niets heb. Toevallig publiceerde Serena en Dagmar vorige week allebei een artikel over mobielgebruik en dit paste nu helemaal in mijn straatje. Toch ben ik wel blij dat ik volgende week een nieuwe krijg hoor, en dat ik dan weer lekker actief kan zijn. Social media is toch wel een onderdeel van mijn blog en nu blijft het wel een hele poos stil.

Anyways, vanaf volgende week kunnen jullie weer wat meer activiteit van mij verwachten :) Vandaag ben ik dan ook veel bezig geweest voor mijn blog en heb ik genoten van het mooie herfstweer. Voor nu wens ik jullie een heel fijn weekend toe!