foto-s1
Yes, laten we maar meteen met fijn nieuws beginnen: ik heb een nieuwe telefoon! Je had het misschien al wel gemerkt aan mijn terugkerende activiteit op instagram :-) Zoals ik je vorige week vertelde was het op het laatst niet zo heel erg meer dat ik geen telefoon had, eerlijk gezegd was het zelfs wel lekker rustig.

Maar het is natuurlijk niet handig, en nu ik een nieuwe heb moet ik zeggen dat ik er toch ook wel weer heel blij mee ben hoor! Je kreeg soms wel het gevoel dat alles langs je heen gaat (was minder dramatisch dan het klinkt hoor!) Ik heb een nieuw abonnement afgesloten en kreeg er de Samsung Galaxy S4 mini bij. Wat een verbetering ten opzichte van mijn vorige (een S2).. Natuurlijk raakt deze over een tijdje ook wel weer voller, maar ik merk wel dat er veel opties zijn verbeterd.

En natuurlijk ben ik vandaag weer flink aan het bloggen geslagen. Sinds twee weken terug heb ik een wit tafeltje van IKEA in mijn kamer staan, daar maak ik nu veel foto’s op en het werkt echt perfect! Ben er zo blij mee!

Nu het zulk typisch hersftweer is, is het des te leuker om lekker binnen te zitten.. Gezellig met kaarsjes en muziek aan! Ik ben nog steeds content met m’n nieuwe kaarsenhouders van de action. Met het waxinelichtje erin geeft het door die gaatjesletters (?) zo’n leuk effect.

Happy weekend! <3