Jullie hebben misschien al een aantal keer een glimp van mijn nieuwe aanwinst opgevangen. Want ja ik ben heel erg blij met mijn nieuwe laptop, een MacBook Pro. Het was hoog tijd voor een nieuwe want mijn oude werd zó traag dat het echt niet meer efficiënt werken was. Plus dat het ook niet goed werkte voor mijn humeur :-)

Ik heb het een tijdje uitgesteld en mocht hem pas bestellen als ik een nieuwe baan zou hebben, ook meteen als een cadeautje voor mezelf. Toen kwamen daarna de WannahaveDays bij Wehkamp.nl  eraan en hoopte ik dat de MacBook Pro die ik op het oog had daar ook in meeging. Er ging geen extreme korting af, maar het was toch leuk meegenomen. In ieder geval had ik geen excuus meer om hem niet te kopen. Ja, het is een heel bedrag maar je krijgt er wel een hele mooie en fijne laptop voor.

WAAROM EEN MACBOOK PRO?

Mijn keuze voor de MacBook Pro is vooral gebaseerd op dat hij heel geschikt is voor als je veel met fotografie en design werkt. Mijn vorige laptop heb ik destijds ook uitgekozen op dat ie zware programma’s aan zou kunnen. Dat kan de Pro versie heel goed en daarnaast heeft hij een retina scherm waarop je beeld echt zoveel mooier uitkomt dan elke andere gemiddelde laptop. Ik schafte onlangs ook een geheel Adobe pakket aan, dus ik kan weer helemaal losgaan met allerlei programma’s.

VEILIG MEENEMEN

De eerste week heb ik hem echt als een kindje behandeld en nog net niet met zijde handschoentjes gebruikt. Het matte materiaal is super mooi maar ik ben ook heel bang dat je er snel krassen op gaat zien. Ik heb in mijn Herschel rugtas wel een laptopvak zitten, maar ik wil hem ook graag netjes opbergen als ik hem in mijn kamer wegleg. En daarnaast wil ik hem ook in een andere tas mee kunnen nemen. Daarom ging ik op zoek naar een sleeve voor mijn MacBook omdat deze je laptop wel heel goed beschermt maar verder niet zo groot is als bijvoorbeeld een laptoptas. Hoe leuk is het dan om er één te hebben die er ook nog eens heel stylist uit ziet zoals deze van GUESS.