Website online!Whoehoe! Mijn nieuwe site is online! Vanaf vandaag kun je www.simplyemily.nl weer bereiken op de normale manier en bekijk je mijn nieuwe wordpress site. Al een tijdje wilde ik overstappen van blogger naar wordpress, maar de tijd en angst dat het niet goed zou gaan hield me altijd een beetje tegen. En het is gewoon zo gemakkelijk om bij het oude vertrouwde te blijven..

Ik heb ook nog een blog!
De laatste dagen bleven de leuke blogposts een beetje uit en heb ik hem een beetje verslonst. Normaal ben ik er iedere dag mee bezig, maar nu had ik soms momenten dat ik me ineens realiseerde: ‘Oja, ik heb ook nog een blog!’. Ik denk dat het ook wel komt door de feestdagen van afgelopen periode waarin je veel tijd spendeert met je familie en vrienden en dat is ook belangrijk. Mijn stage zit er ook bijna op en  dan zal er ook weer wat meer tijd voor mijn blog zijn.

Verandering
Wat gaan jullie merken van deze ‘nieuwe’ blog? Niet heel veel meer dan dat de layout een beetje veranderd is, en dat zal de aankomende tijd ook nog wel een beetje doorgaan. Mijn site is zo goed als klaar, maar er zijn nog veel schoonheidsfoutjes, die jullie waarschijnlijk niet eens zien, maar ik wel ;-) Veel oude artikelen staan nog niet goed qua tekst en foto’s maar daar wordt hard aan gewerkt. Verder zal het voor jullie makkelijker zijn om te reageren op mijn blogposts en mee te doen aan winacties. Voor de rest biedt wordpress voor mijzelf gewoon veel meer mogelijkheden achter de schermen.

Ik ben heeel benieuwd naar jullie reacties, laat deze ook vooral hieronder achter. Hopelijk tot snel!