Sting-2Bblauwe-2Btrui-2Ben-2Bgouden-2Bketting-2Bh-26m

Afgelopen donderdag ging ik winkelen met Maud (mijn mede-stagiair) en ik had het idee heel veel te gaan kopen. Ik had lang niet meer gewinkeld -“haha lang niet meer gewinkeld” zullen ze thuis zeggen – en ik had zin om flink los te gaan. Dat hadden we allebei en van te voren hadden we al allerlei dingen in ons hoofd die we wilden gaan kopen. “Zul je zien dat we straks thuis komen” zeiden we nog..


En ja hoor, er was echt bijna niets naar onze smaak. Uiteindelijk kochten we nog wel allebei dezelfde trui, zij in het crème en ik in het blauw. Later vond ik nog een ketting, ik wilde al een tijdje zo’n type en die ging dus ook mee, maar voor de rest helemaal niets. Toch ben ik wel blij met de dingen die ik wél heb gekocht hoor! Ik wilde al lang een blauwe trui om er dan vervolgens een wit blousje onder te dragen. Die combi heb ik gisteren al aan gehad. En zo’n subtiel goud ketting wilde ik ook al even :)

Trui – The Sting // Ketting – H&M

Hebben jullie ook wel eens dat het shoppen tegen valt? Jammer altijd als je je had verheugd op een flinke dag shoppen en inslaan en je thuis komt met (bijna) niets!