personal-2Bsimply-2Bemily

Zo, ik vond het toch eens tijd dat ik weer eens een persoonlijk artikel zou delen. Per slot van rekening is dat wel waar mijn blog om draait. Eigenlijk staat het me dan ook best wel tegen dat er de laatste tijd steeds ingeplande blogs om 08.00 of 09.00 online gaan. Dat zijn helemaal niet mijn soort artikelen.. Ik wil me juist onderscheiden door te bloggen op ieder moment wanneer ik dat wil en wanneer ik iets leuks te vertellen heb. Gewoon spontaan! Maar zoals jullie weten heb ik nu mijn stage en is dat dus gewoon onmogelijk. En om jullie wel van artikelen te voorzien, maak ik er een aantal van te voren (vrijwel altijd in het weekend) en zet ik ze dus, gedurende de week, klaar voor de volgende dag.


Wehkamp.nl
Je hoorde mijn stage al voorbij komen, dus ik zal jullie ook eens even wat meer vertellen over hoe het daarmee gaat. Zoals de meesten van jullie ondertussen wel weten loop ik stage bij Wehkamp.nl op de e-mailmarketing afdeling. De nieuwsbrieven waar je wellicht op ingeschreven staat krijg je dus van ons team. En aantal daarvan zijn voor mijn rekening, jee! Echt jee, wat dat is natuurlijk super leuk. Ik ben ook echt blij dat je zoveel verantwoordelijkheid krijgt en je echt dus een beetje je eigen ding hebt. Daarnaast heb ik hele leuke collega’s en dat is ook belangrijk zodat je met plezier naar je stage/werk kan gaan. Haha het leuke is dat ik weet dat sommigen dit ook wel zullen lezen want ondertussen is al wel bekend dat ik een blog heb :)

Ander ritme
Goed, een heel ander leven dus ineens. Van een relaxt studentenleven met dagen (of soms weekjes tussendoor) vrij, naar een fulltime baan. De eerste weken waren dan ook echt wel goed wennen en dan had ik ‘s avonds ook niet zoveel zin om nog veel te doen. Nu zit ik al weer een tijdje in het ritme en gaat dat al veel gemakkelijker. Maar nog steeds kan ik natuurlijk niet zo actief zijn zoals ik normaal was, ook op social media bijvoorbeeld.

Nou, jullie zijn weer een beetje op de hoogte van wat er zich in mijn leven afspeelt. Als je nog vragen hebt over iets, stel ze hieronder gerust en ik beantwoord ze graag! En anders ben ik gewoon heel benieuwd wat jij nu op dit moment doet, school, werk, ook stage of totaal iets anders. Laat het me weten in een reactie!