De leukste tijd van het blok is weer aangebroken! Tentamenweek! Niet dus.. Gelukkig heb ik er slechts twee. Dit in tegenstelling tot vorig blok toen ik mijn herkansingen van vorig had voor mijn Propedeuse, een herkansing van het blok ervoor en mijn ‘normale toetsen’ voor het blok zelf. Fijn dat ik die stress nu niet meer heb. Ik heb dus maar twee toetsen en ook nog eens geen herkansingen van vorig blok, yes yes. Dat betekent dat ik volgende week de hele week vrij heb :) Iets om naar uit te kijken!

Hier zit ik dus zo’n beetje de hele dag, behalve als ik dingen op mijn laptop doorneem. Lekker licht, een beetje het raam open en ondertussen onderuitgezakt zitten. *kuch* moet wel oppassen dat ik niet té lekker ga liggen want dan ben ik zo vertrokken.

Veel koffie om een beetje te cocoonen en energiek te blijven.. In m’n grote trui want het was best heel koud vandaag. Ik begon met een shirtje maar heb daar maar gauw een trui over aan getrokken.

Zo jullie zijn weer up to date! Ik ga weer gauw verder met leren.. Oh, en voor morgenvroeg staat er een hele leuke review klaar ♥ ♥