Al een paar dagen zijn we er stil van. En vandaag nog even extra. Het gaat aan niemand voorbij en het houdt velen van ons bezig. Hoe langer ik er over nadenk, hoe meer ik me afvraag waar we in de wereld mee bezig zijn. Zo’n ramp als deze zet je daar weer meer over aan het denken. Want naast Oekraïne gaan ook Israël-Hamas en Syrië door.

Elke dag doen mensen elkaar vreselijke dingen aan, maar dit keer kwam het ontzettend dichtbij en ontmoetten er in één klap 298 het noodlot. Zoals de tekst al aangeeft; ga nooit weg zonder te groeten of met een ruzie uit elkaar, want je weet niet of je diegene daarna nog terug ziet. Geniet van de kleine dingen met elkaar en ga alsjeblieft verdraagzaam met je mede-wereldburgers om!

Het was ook eventjes stil rond mijn blog. Ik weet niet waar het precies door kwam, maar ik had totaal geen inspiratie en voelde op een of andere manier niet de behoefte om iets te plaatsen. En ik moest de afgelopen dagen werken waardoor ik weinig tijd over had om iets te tikken. En ik wil niet iets plaatsen omdat ‘dat maar moet’. Voor vandaag had ik wel een leuk artikel in mijn hoofd, maar het leek me beter eerst dit met jullie te delen. Hopelijk vanaf morgen weer volop nieuwe artikelen!

Tenslotte wil ik jullie deze meegeven..