Voor je het door hebt is het al weer vrijdag en heb je weekend! Deze week ging ook weer retesnel.. Volgende week zijn we op mijn stage met twee collega’s minder dus dan moeten we even een tandje gaan bijzetten, maar ik heb er al weer zin in. Maarr.. eerst genieten van weekend! Gisteravond had ik een barbecuefeestje en vanochtend heb ik een beetje uitgeslapen. Normaal kan ik echt een gat in de dag slapen, maar nu ik een heel vast ritme heb (iedere dag 7.00 er uit) ben ik niet meer gewend om zo lang in bed te blijven liggen..

Zaterdag plan ik nu nooit echt wat, meestal blog ik wat en doe ik vooral lekker niets :-) Ik was een groot deel van de dag alleen thuis en ging rond middageten eten in elkaar flansen. En daar kwam bovenstaande uit! Ik probeer wel eens vaker wat, door gewoon van alles bij elkaar te gooien, maar soms valt het ook vies tegen. Maar dit was me toch lekker! Het was ei met een restje prei, wat gehakt en een paar stukjes zongedroogde tomaten (die zou ik de volgende keer wel weglaten) op twee geroosterde broodjes met wat hellmann’s mayonaise. Een hele aparte combi, maar wel lekker!

Het weer was vandaag ook wisselvallig. Vanochtend was het hier nog best mooi, de zon scheen zelfs een beetje, maar vanmiddag kwam de regen van het een op het andere moment met bakken uit de lucht. En het onweerde terwijl de zon nog scheen.. De straat stond binnen no time blank.

Dus ik heb lekker een binnenzitdag gehad en draaide veel swaggy reggae muziek. Spotify heeft van die fijne themalijsten en vandaag had ik hier zin in. Dan krijg je dit soort taferelen..

Tot slot wil ik jullie nog de reminder geven dat er twee hele toffe winacties lopen! Je kunt 1. een primark giftcard t.w.v. €50,–  en 2. een mega pakket t.w.v. €145,-  winnen. Vergeet dus niet om mee te doen als je dat nog niet deed!

Hoe is jullie weekend? Fijn weekend nog allemaal