De tag: “..and that’s who i am” zie je nu veel voorbij komen op blogs. Ik vind dit een hele leuke tag en het leek me een perfecte kans om jullie op deze manier iets meer van mij zelf te laten zien.


Gewoon een feitje over mijn uiterlijk, ik heb bruine ogen! Het liefst had ik ze nog iets donkerder maar ik ben best tevreden.

Ik wil heel graag veel reizen! Maar helaas is dat met mijn studie op dit moment niet echt mogelijk en daarnaast zal mijn budget dat ook niet toelaten denk ik. Het lijkt me heel tof om veel reizen te maken samen met een vriendin of misschien wel alleen.

Bij deze tekst hoort wel even een kantekening/kleine aanpassing. Het is namelijk zo dat ik heel makkelijk en snel kán huilen. Soms springen de tranen dan al in mijn ogen maar dan kan ik ze nog net wegslikken of het huilen inhouden. Ik vind het soms best vervelend want ik kan echt in de meest rare situaties snel huilen. Denk aan een emotioneel stukje in een film of op tv, een nare opmerking van iemand of mooie momenten. Maar zoals ik al zei, vaak kan ik mezelf dan net nog inhouden of komt er op een later moment uit!
Ik ben een redelijk introvert persoon en kan heel goed alleen zijn. In tegenstelling tot bijvoorbeeld mijn zus -die juist niet goed alleen kan zijn en het liefst maar mensen om zich heen heeft- heb ik helemaal niet de behoefte om altijd mensen te zien. Soms kan het ook wel een valkuil zijn dat ik niet een goede onderhouder in contacten ben. 
Ik kan heel erg genieten van kleine momenten in het leven. Een mooie zonsopgang, ‘s avonds gezellige momenten met mijn familie, een kopje koffie na een regenbui en ga zo maar door!
Ja, ik praat vaak tegen mezelf. Zowel overdag als ‘s nachts. Tegenwoordig heb ik er weer wat meer last van, maar ik schijn bijna elke nacht hele verhalen op te hangen. 
Ik houd echt van lang haar! Je kan er heel veel mee en het staat gewoon zo mooi! Ik ben al enkele jaren aan het sparen maar mijn gang naar de kapper is niet echt regelmatig. En om dan gezond haar te houden moet er weer een rete lang stuk vanaf. Weg lang haar.
Omdat ik dus een introvert persoon ben, heb ik soms het gevoel dat mensen mij niet altijd horen. En denk ik vervolgens dat de dingen die ik zeg er niet toe doen. Het voelt dan zo lullig als je in een groepsgesprek zit en je geeft je inbreng of maakt een opmerking en iedereen praat gewoon door. Herkenbaar?
Sorry voor visliefhebbers, maar ik heb er echt he-le-maal niks mee. Van de lucht van vis alleen al (dat typische luchtje dat je in de supermarché’s in Frankrijk erg sterk ruikt) wordt ik misselijk.
Oke, niet per se cooler, maar ik ben op internet wel een ander persoon dan in het echt denk ik. Veilig achter mijn scherm praat ik veel makkelijker (en heb ik leuk contact) en kan ik veel meer mijn ei kwijt dan in real-life! Zullen mede-bloggers wel herkennen misschien?

Er zullen vast nog veel meer beelden zijn die bij mij passen of misschien heb je nog een specifieke vraag. Just let me know! Herkennen jullie ook dingen?