terugblik-2B2014-2Bdeel-2B1

Vandaag en morgen ga ik met jullie terugblikken op het afgelopen jaar. Bijzondere gebeurtenissen, maar ook dingen waar ik toen veel mee bezig was. Ik vond het eerlijk gezegd best apart om zo in mijn blog terug te duiken naar begin dit jaar. Van sommige artikelen wist ik al niet eens meer dat ik ze gemaakt had en je beseft je dat je eigenlijk heel veel hebt beleefd in zo’n jaar. Bepaalde gebeurtenissen herinner ik me nog alsof het gisteren gebeurd is en die zijn eigenlijk al weer zo lang geleden. Kijk mee!

Januari
Deze eerst maand van het jaar stond voor mij vooral in het teken van school, toetsen, leren, studeren.. Ik had mijn laatste tentamen die ik moest halen om mijn propedeuse binnen te slepen. Uiteindelijk heb ik deze toets dik gehaald en ging ik happy naar huis (ook al mag ik de volgende keer bij zo’n heugelijk feit best wel eens wat enthousiaster kijken) omdat ik al mijn punten binnen had.

Februari
De toetsen waren achter de rug en ik kon weer meer tijd aan mijn blog besteden. Ik weet nog dat ik vanaf dat moment mijn blog een beetje serieuzer ben gaan aanpakken. Wat creatievere artikelen waar meer tijd ingestoken is en ik ging meer moeite voor mijn foto’s doen. Eéntje herinner ik me nog goed: de drie combinaties met het bekende VOGUE shirt.Maart
Bij ons is maart een feestmaand! Zo was ik zelf jarig op 3 maart (ik werd 19 en had tot twee weken terug nog steeds 18 jaar op mijn twitter profiel staan, haha) en had ik een 50-jarig jubileumsfeestje van mijn opa en oma. Ook haalde ik mijn rijbewijs, waar ik later nog een mailtje over kreeg dat ik hem moest blurren omdat mensen er anders wat mee konden doen. Dit was echt een fijne maand :)

April
De maand dat MUA naar Nederland kwam. Zelf had ik al, voordat het officieel in de winkel kwam, een palet bemachtigd omdat ik bij Kruidvat werkte. Ook vierde ik Pasen, heerlijk in het voorjaarszonnetje met veel lekker eten.

Mei
Oke, dit is wat beschamend om terug te lezen.. Mei was voor mij een maand waarin ik heel serieus bezig was met hardlopen. Ik ging er helemaal voor, volgde een schema en kocht later nog nieuwe hardloopschoenen. Maar nu, nu ben ik er helemaal mee gestopt wat eigenlijk echt heel dom van me is. Ook in mei kwam de zon al goed tevoorschijn en begon het ‘buiten eten seizoen’. Genieten!

Juni
Oléé, deze zomer stond in het teken van het WK voetbal in Brazilië. Ik zat steevast iedere keer voor de tv en was fanatiek oranjesupporter! Ook had ik in juni mijn sollicitatiegesprek bij wehkamp.nl waar ik toen deze outfit voor droeg (ik heb dat destijds alleen niet gezegd, dus bij deze haha) en waar ik nu nog steeds met heel veel plezier stage loop en al bijna weer weg moet :(

Dit was het eerste deel van mijn 2014. Morgen kunnen jullie de rest van het jaar verwachten! Hoe kijk jij terug op 2014?