terugblik-2B2014-2Bdeel-2B2

Gisteren heb je deel 1 van mijn terugblik op 2014 kunnen zien en vandaag ga ik verder met juli t/m december. Als ik nu het artikel van gisteren vergelijk met die van vandaag dan zie ik al zoveel verandering (en verbetering!). Kijk mee wat ik het laatste half jaar uitspookte.

Juli
Tijd voor lekker eten met drie generaties. Zus, moeder en oma :) Mij maak je altijd blij met een broodje met brie, walnoten en rucola. Helaas kwam in deze maand ook het verschrikkelijke nieuws van het neerstorten van de MH17. Iedereen in Nederland, en zo ook ik, was in shock en heeft dit niet uit het hoofd kunnen zetten. Dwars door alles heen was er wel gewoon een heerlijke zomer waarin ik genoot van de zon.

Augustus
Time to say the rain goodbye. In augustus vertrok ik lekker naar het heerlijke Kreta. Hier heb ik volop genoten van de rust, zon, blauwe zee, strand en de Griekse cultuur. Ik zet graag het vakantiegevoel voort door ‘s avonds ook te genieten van de typische zomeravonden (lees: een vuurtje en broodjes bakken). Oh en weet je nog hoe blij ik was toen ik die espadrilles scoorde? <3

September
Deze maand begon ik met mijn 5 maandelijkse stage en zagen mijn dagen er ineens heel anders uit. Ook moest ik eraan geloven mijn blogs verder van te voren te schrijven en in te plannen en stapte ik voor even af van het spontaan bloggen. En we hadden iets te vieren: mijn blog bestond namelijk één jaar! Kort daarna had ik nog een feestje: mijn ouders waren 25 jaar getrouwd. En wat reageerden jullie toen enthousiast op die outfitpost!Oktober
Smartphones komen en gaan en zo ook die van mij. Helaas overleefde hij een waterongelukje niet en zat ik even een tijdje zonder. Dat was best lekker, maar ook wel weer fijn toen ik een nieuwe in handen had. De camel coat zie je mij deze herfst en winter veel aan hebben, ik ben er nog steeds gek op!


November
Tijd om even een stukje van mijn haar af te halen. Niet heel veel hoor, een teeny tiny haircut noemde ik het. Ik bezocht weer eens in een opening van een nieuwe Primark, ditmaal die op het Zuidplein in Rotterdam. Zaterdagen zijn sinds mijn stage mijn enige vrije dagen die ik optimaal kan besteden aan chillen en bloggen.

December
In deze maand kwam Sint voorbij en werd ik verwend met cadeautjes. En nog maar kort geleden hebben jullie mijn 10-daagse kerstblogserie kunnen volgen. Iets nieuws wat ik graag een keer wilde proberen en wat mij heel goed bevallen is!

Dit was het tweede halve jaar van mijn 2014 in vogelvlucht. Natuurlijk gaat niet alles in één zeker goed en meteen zoals je het wilt maar ik kan zeggen dat ik een fijn 2014 heb gehad als ik er zo op terug kijk.

Hoe heb jij de afgelopen tijd beleefd? Liefs!