Bloglovin
Sinds kort blog ik weer wat actiever. Al die tijd keek ik wel eens naar mijn aantal volgers van Bloglovin en andere social kanalen. Uiteraard groeiden deze niet echt (met name Bloglovin bleef steken) maar dat was ook niet heel verwonderlijk. Echter komen mijn Youtube abonnees wel echt uit de lucht vallen. Al die tijd kwamen er mondjesmaat steeds al wel wat bij, maar na mijn laatst geplaatste video komen ze helemaal overal vandaan. Dit zette mij aan het nadenken.

Soms vraag ik me af wat de reden is dat wij bloggers, allemaal Bloglovin’ gebruiken. Want hoe goed is die site nou? Hij ligt er best nog wel eens uit, laat mijn post soms veel te laat verschijnen, pikt onze traffic in -sinds je blog in hun eigen frame wordt weergegeven. En met de overstap naar een wordpress site zijn bijna al mijn gepubliceerde artikelen op mijn Bloglovin’ profiel gewist. En toch merk ik dat de waarde van je blog ook nog wel door sommige bedrijven wordt afgewogen aan het aantal Bloglovin’ volgers dat je hebt.

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervaring hier mee is, zowel als bloglezer als blogger. Zien jullie er de meerwaarde van in? Brand los!

Liefs!