Daar ben ik weer! Heel eventjes afwezig geweest door de drukte.. De weken gaan zo hard en ik heb zo veel te doen. Alle dagen staan volgepland en ik heb niet eens de tijd om te bloggen :-) Ik wilde jullie even laten zien wat ik de afgelopen week een beetje gedaan heb maar ik zag dat ik vanaf maandag geen foto’s meer met mijn camera gemaakt heb. Zó druk had ik het dus! Uiteraard blijf ik instagrammen dus vul ik het daar mee aan!

Zaterdagavond kwam ik thuis van mijn werk en de zon scheen nog heerlijk. En toen aten we ook nog eens lekkere koude pasta. Jee, dat is zo fijn met dit weer!

Zondag was het wederom fijn weer. Zonnige zondagen gaan vaak gepaard met barbecues, dus dat kon niet ontbreken. Lekker de hele middag buiten doorbrengen in het zonnetje!

Maandag postte ik mijn outfit. Ik denk een van de eerste zomerse outfit van dit jaar :-)

Dinsdag had ik een lange dag school en was ik het echt zat toen ik thuis kwam.. dan ga je rare dingen doen :-)

Woensdag Omdat ik zo druk was ik nog niet aan hardlopen toegekomen en eigenlijk had ik daar ook niet veel tijd voor, dus deed ik even een snelle workout. Buiten op m’n matje in het gras, uiteraard!

Donderdag kon ik dan eindelijk weer eens hardlopen. Jee, ik ben nu een paar lessen verder en het gaat goed!

Vrijdag stond vol gepland met afspraken voor onze mini-onderneming. We bezochten onder andere deze loods die heel veel leuke opgeknapte meubelen verkoopt. Like!

Heel fijn weekend allemaal!