Wat zit er zoal mijn mijn tas? Vandaag laat ik het je zien! De tas die ik het vaakst gebruik is de Studded Duffle bag van Modemusthaves.com. Geïnspireerd op de originele Alexander Wang Rocco tas. Hij heeft een prima formaat, niet te groot, niet te klein. Alleen als ik veel mee moet nemen naar school is het soms wat krap. De tas heeft twee kleine hengsels en één schouderhengsel. Aan beide zijkanten zitten ‘verstopte vakken’. De onderkant vind ik nog het allermooist, de goud/bronzen studs! 

Nu over op de inhoud -wat zit er allemaal in? Het viel dit keer nog best wel mee. Dit is de inhoud zoals ik hem mee neem als ik even weg ga -dus niet als ik naar school ben. Oh, en voor als je iets mist, m’n telefoon staat er niet bij op. Die had ik op het moment van foto’s maken ergens anders liggen, ik kwam er net pas achter dat hij er niet bij op staat. Uiteraard gaat die ook altijd mee!


1. Handschoenen
Nu het toch wel weer wat kouder begint te worden, zitten mijn handschoenen in mijn tas voor op de fiets. Dit zijn de basic leren handschoenen van HEMA (diegene die je in allerlei kleurtjes hebt).

2. Lippenbalsem
Als ik ze eenmaal nodig heb ben ik ze altijd kwijt, maar dan blijkt nu maar weer dat er een hele lading in mijn tas zit. In de winter heb ik nog wel eens last van schrale, droge lippen dus wil ik er zeker van zijn dat ik er in ieder geval één mee heb.

3. Pennen
Óók die ben ik altijd kwijt op het moment dat ik er net een nodig heb. Maar in deze tas zitten er blijkbaar genoeg. Voor m’n agenda en notitiebook is het natuurlijk handig om ook pennen mee te hebben!

4. Notiebook
Ik schrijf er echt sporadisch in hoor, maar ik vind het wel handig om iets mee te hebben waar ik in kan schrijven. Af en toe schrijf ik er wat in, bijvoorbeeld als ik onderweg in de bus ineens leuke ideeën krijg.

5. Waterfles
Drinken doe ik standaard te weinig. Ik dacht dat het het misschien ‘leuker’ zou maken als ik een hippe fles zou kopen. Ook al zegt mijn omgeving wel eens dat het babyfles is haha.

6. Agenda
Als ik iets niet opschrijf in m’n agenda, is de kans groot dat ik het compleet vergeet. En dan moet ik er ook nog eens aan denken om in m’n agenda te kijken. Toch vind ik het wel een fijn idee om m’n agenda altijd mee te hebben.

7. Bril
Jullie hebben me nog nooit met bril gezien, maar ik heb hem dan ook heel weinig op. Ik gebruik hem voornamelijk bij het autorijden; hij is namelijk voor ver weg. En als ik achter in de klas zit en ik kan iets niet lezen op het scherm.

8. Portemonnee
Waar zijn we zonder geld hè.. Uiteraard gaat m’n portemonnee ook altijd mee.Komt de inhoud een beetje overeen met wat jullie altijd meenemen?