Naast dat ik ook heel veel andere blogs lees, ben ik ook een groot fan van een aantal youtube-kanalen. Vandaag deel ik mijn leukste met jullie!

1// macbarbie07


Met recht mijn topper! Ik kijk altijd enorm uit naar haar filmpjes en

zodra ik zie dat er een nieuwe online staat, ga ik meteen kijken als ik daar de mogelijkheid voor heb. Bethany is vooral een fashion en beauty
meisje maar maakt ook filmpjes over andere leuke dingen in haar leven.
Bethany lijkt me een heel lief meisje en ik vind haar ook ontzettend knap. Zij inspireert mij vaak als het gaat om kleding en make-up.

2// Tone It Up 

Twee meiden, Karena & Katrina met een té perfect gebruind lichaam. Ik weet niet of het de setting is waarin de filmpjes meestal zijn (on the california beach) of dat het gewoon twee leuk meiden om te zien zijn. Ik ben in iedergeval fan van ze. Deze twee beachgirls maken healthy sport filmpjes waarvan de meeste oefeningen filmpjes zijn.

3// Mr. Kate

Mr. Kate haar filmpjes gaan vooral over DIY’s op allerlei fronten. Beauty, fashion, interieur, accesoires, echt van alles. Kate heeft veel humor en begint haar filmpjes altijd met een grappige intro. Als ik een leuk filmpje van haar heb gezien heb ik altijd zin om meteen aan de slag te gaan. En ze is ontzettend creatief! Het zijn geen DIY’s waar er al honderden van over het web te vinden zijn. 

4// BeyondBeautyStarOok een beauty en fashion guru én een heel mooi meisje om te zien. Ik vind vooral haar kledingstijl heel erg leuk en inspirerend. Dit filmpje gaf voor mij de doorslag om haar ook te gaan volgen op youtube. Simpel maar toch heel stylisch, daar hou ik van!

Nu ben ik benieuwd wie jullie favoriete Youtubers zijn! Laat het me weten, dat vind ik leuk!