Het is alweer een tijdje terug, maar ik ging drie weken geleden met wat collega’s van mijn werk naar het hoofdkantoor van Kruidvat om daar opgemaakt te worden. MUA (Make Up Academy) was net 1,5 ervoor in verschillende filialen verkrijgbaar en wij spraken met de inkoper van de make-up en twee visagisten. Ook waren er een journalist en fotograaf aanwezig want alles werd vastgelegd voor een artikel in ons bedrijfsblad.

Er waren dus twee visagisten en hierboven zie je Xenia, echt een typisch Engels meisje, heel leuk!
Hier maakte ze een collega van mij op maar ze heeft mij ook opgemaakt.

Oh, die kwastenset vonden we allemaal zo mooi!

Ze haalden alle artikelen die ze nodig hadden zo uit het schap (dezelfde als in de winkel staat).

Hierboven zie je Rose die een andere collega aan het opmaken is.

En de beroemde palettes Undressed en Undress Me Too werden volop gebruikt. Rechts zie je ook nog het Ever After Matte palette.

Als laatst was ik aan de beurt om opgemaakt te worden. Ik wilde steeds een beetje foto’s maken van alles, maar natuurlijk moest ik ook nog gaan zitten. Ik was heel benieuwd wat ik zou krijgen aangezien ik eigenlijk alles vaak al heftig vind, aangezien ik normaal hele basic make-up draag. Voor mij waren foundation, poeder,  blush/bronzer én ook nog eens goed veel highlighter best veel lagen.

Hieronder zie je hoe ik er uiteindelijk uit zag. Deze foto’s zijn thuis gemaakt! En ja, ik kijk heel serieus :-)

P.S. Gek trouwens, op de foto hierboven heb ik echt een ontzettend glanzend hoofd (bijna nep) terwijl ik er niets aan gedaan heb. Dit merk ik vaker met foto’s die ik hier op blogger inlaad, het valt me vaak op als ik naar mijn huid kijk (dat die zo soft is). Meer mensen die dit merken?

Al met al heb ik wel een hele leuke middag gehad en ben ik weer een ervaring rijker! Bedankt Kruidvat en MUA!